Alle foto's

Huttopia Lac de l’Uby

Camping Huttopia Lac de l’Uby in Cazaubon, in hartje Gascogne tussen de Gers en Landes, ligt in een groene omgeving aan de oevers van een meer van 80 ha. De camping is een ideale plek om jouw vakantie door te brengen, samen met je gezin of met vrienden. Camping Huttopia Lac de l’Uby bied je: een zwembad met glijbanen, een sportterrein waar kinderen en volwassenen kunnen basketballen, volleyballen en voetballen, een jeu-de-boulesbaan, een speeltuin, midgetgolf, visgelegenheid, enzovoort. De Youpi club voor 5/10-jarigen, met activiteiten die iedereen leuk vindt. Tegen een kleine bijdrage: tennis, kano’s, waterfietsen en sup in het recreatiepark naast de camping.

Authentiek verblijf in de Gascogne, aan de oevers van een groot vismeer

In de natuurlijke regio Landes de Gascogne ligt camping Huttopia Lac de l’Uby verscholen in het hart van de prachtige Armagnac-streek. Hier, aan de oevers van het grote meer, kunt u volop profiteren van de vele watersportactiviteiten: zwemmen, kajakken, waterfietsen en vissen. Geniet samen met jouw gezin van een ontspannen vakantie in een rustige natuuromgeving en ontdek de vele bezienswaardigheden die de streek te bieden heeft (kastelen, wijngaarden, thermale baden, schilderachtige dorpjes, culinaire specialiteiten en het mooie departement Gers…). Kom met je eigen tent, caravan of camper kamperen op ruime standplaatsen in de natuur of kies voor een gezellige huuraccommodatie van canvas en hout.

Vakantie op de camping in de Gers

Aan ruimte geen gebrek op Huttopia Lac de l’Uby voor liefhebbers van natuur, sport en buitenleven. In de buurt ATB-tochten, wandeltochten, paardrijden, wijn proeven en idyllische Franse dorpjes. En op 800 meter van de camping vind je het gezellige dorpje Barbotan les Thermes, een rustig (kuur)oord waar het goed toeven is, met een leuke markt en winkeltjes. Het kuuroord Barbotan stond al bij de Romeinen bekend om zijn heilzame bronnen. Vanwege het zachte klimaat groeien er in Barbotan-les-Thermes zeldzame planten (zoals de roze lotus), die het plaatsje een zeer karakteristieke sfeer geven. Kom kamperen aan de rand van het Ubymeer op steenworp afstand van het fraaie kuuroord Barbotan.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Huttopia Lac de l’Uby bij één van onze boekingspartners:

Camping Huttopia Lac de l’Uby
Frankrijk Occitanië Gers Cazaubon

Barbotan-les-Thermes, Lac de l’Uby, 32150 Cazaubon

Duits, Engels, Frans

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe