Camping Huttopia Le Moulin

Camping Huttopia Le Moulin in Saint-Martin-d’Ardèche is een natuurcamping vlakbij de Gorges de l’Ardèche aan de oevers van de rivier de Ardèche in de Rhône-Alpes. Deze mooie camping geeft direct toegang tot het strand. De kampeerplaatsen liggen aan de oevers van de rivier op een kampeerterrein van 7 hectare. Kies een plekje in de zon of in de schaduw. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Er zijn drie sanitairgebouwen met speciale voorzieningen voor gezinnen en baby’s. Naast traditioneel kamperen kunt u ook stacaravans, ingerichte tenten en woonwagens huren op de camping. Er is gratis WiFi in de recreatieruimte. Verder is er een restaurant waar u zelfgemaakte pizza’s en andere snacks kunt kopen. Het verwarmde zwembad op Camping Huttopia Le Moulin kijkt uit over het kampeerterrein. Voor de kleintjes is er een apart peuterbadje waar ze kunnen rondspetteren. Verder vindt u volleybalvelden, tafeltennistafels en een jeu de boulesbaan op de camping. De recreatieruimte beschikt over een groot terras met uitkijk op het zwembad en de speeltuin. U vindt hier tafelvoetbal, een biljarttafel en gezelschapsspellen. In de zomer organiseert de camping gezellige animatie voor het hele gezin.

Glamping en camping in de Ardèche

Het dorpje Saint-Martin-d’Ardèche ligt op 300 meter van Camping Huttopia Le Moulin. Langs de rivier stroomt de rivier de Ardèche waar u kunt zwemmen. In de buurt van de camping zijn er ook waterfietsen te huur voor een tochtje op het water. Daarnaast is het een prima startpunt om kano- of kajaktochten te maken en de regio vanuit het water te ontdekken. Bezoek ook het dorpje Auguèze dat gelegen is op een rotspunt met uitzicht op de Gorges de l’Ardèche. Ook zijn er tal van grotten te bezichtigen zoals Aven d’Orgnac.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Huttopia Le Moulin voor je op een rijtje gezet:

Huttopia Le Moulin
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Saint-Martin-d'Ardèche

07700 Saint-Martin-d’Ardèche

Engels, Frans, Nederlands
half april -september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe