Camping Intercommunal La Vanlée

Camping Intercommunal La Vanlée is een grote camping in Normandië met zwembad gelegen aan zee in het departement Manche. De familiecamping in Normandië beschikt over bungalowtenten, stacaravans en kampeerplaatsen. Op de camping met zwembad in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Intercommunal La Vanlée een leuk animatieprogramma, een speeltuin en een heerlijk zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kan je maaltijden afhalen of terecht in het restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, voor rustzoekers en voor een  strandvakantie.

Ontdek de Manche

In de omgeving van Camping Intercommunal La Vanlée in Normandië aan zee is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals mountainbiken, wandelen en watersporten vind je in Manche interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar het Monaco van het noorden Grandville, de Mont-Saint-Michel, de stad Cherbourg, het dorp Sainte-Mère-Eglise en de hoofdstad van de regio Basse-Normandie Caen.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Intercommunal La Vanlée voor je op een rijtje gezet:

Camping Intercommunal La Vanlée
Frankrijk Normandië Manche Bréhal

Rue des Gabions, 50290 Bréhal

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe