Algemene gegevens

Staanplaatsen: 92
Huuraccommodaties: 43

Camping La Parée du Both

Camping La Parée du Both in Saint-Hilaire-de-Riez is een driesterren camping op 1 kilometer van het strand en de zee in een bos in de mooie Vendée in de Pays-de-la-Loire. Gezellige animatie en een hoop plezier voor het hele gezin. De kampeerplaatsen liggen half in de schaduw en zijn afgebakend door struiken en hagen. Daarnaast beschikken de plaatsen over een water- en elektriciteitsaansluiting. Bij de receptie kunt u een Europastekker huren. De camping biedt ook stacaravans, chalets en gemeubileerde tenten aan. De sanitairblokken zijn ook toegankelijk voor mindervaliden. In de maanden juli en augustus is er vers brood verkrijgbaar. In de snackbar koopt u ijsjes en lekkere panini’s. Camping La Parée du Both heeft een verwarmd zwembad met peuterbad dat geopend is vanaf half mei tot half september. Rondom het zwembad staan ligstoelen om uit te rusten van het zwemmen. Speelplezier is te vinden in de speeltuin met zandgrond en in de recreatieruimte waar een flipperkast en een voetbaltafel staan. Tijdens het zomerseizoen organiseert de camping activiteiten voor groot en klein. Een jeu de bouleswedstrijd, een bingoavond en Zumbalessen staan onder andere op het programma.

Camping La Parée du Both in de Vendée

Op minder dan 500 meter van camping La Parée du Both ligt Feeling Forest, een avonturenpark waar u kunt klimmen in de bomen. Leuk voor het hele gezin! Het prachtige stadje Noirmoutier is een aanrader. Bezoek het kasteel, de Saint-Philibert kerk en de langgerekte stranden van Bois de la Chaize. Nog meer familiefun beleeft u op 1,5 uur rijden van de camping in attractiepark Puy du Fou waar u zich in de wereld van gladiatoren en Vikings waant.

We hebben een aantal opties voor Camping La Parée du Both voor je op een rijtje gezet:

Camping La Parée du Both

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Saint-Hilaire-de-Riez

avenue de la Parée Préneau, 85270 Saint-Hilaire-de-Riez

+33 (0)2 51 54 78 27
Engels, Frans
begin april  - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.