Algemene gegevens

Staanplaatsen: 47
Huuraccommodaties: 17

Camping Saint Hubert

Camping Saint Hubert is een prettige, kleine camping in Talmont-Saint-Hilaire (Vendée) op slechts 500 meter van het zandstrand aan de Atlantische kust van de Vendée. Deze groene camping biedt met groene hagen afgebakende kampeerplaatsen en huuraccommodaties met stacaravans geschikt tot 6 personen. De camping heeft faciliteiten voor mindervaliden. Deze camping is perfect voor een rustige vakantie. Er zijn op camping Saint Hubert faciliteiten voor de jeugd zoals een speeltuin met schommel en glijbaan, en een recreatieruimte met tafeltennis, tafelvoetbal en biljard. Maar de nadruk ligt hier op ontspanning. Dus geen animatieprogramma’s of disco-avonden. Niets is fijner dan een lekker vers stokbroodje of croissantje bij het ontbijt; deze vindt u dagelijks bij de receptie van camping Saint Hubert. Geniet van een ijsje of een drankje in de bar. Voor de lekkere trek komen wekelijks een speciale pannenkoekenwagen en pizzawagen op het campingterrein.

Kleine camping in de Vendée

Camping Saint Hubert is rustig gelegen en toch dichtbij de rotsstranden (300 m.) en prachtige zandstranden (500 m.) van de Atlantische kust. De bekende badplaats Les Sables d’Olonne ligt op slechts 10 km. en heeft van alles te bieden op het gebied van (water)sport, cultuur en uitgaan. Vanaf camping Saint Hubert zijn vele wandel- en fietsroutes om de prachtige kustlijn te ontdekken. Voor de golfliefhebbers is er vlakbij een golfbaan met 18 holes. Voor de culturele uitstapjes bezoekt u het eiland Île de Noirmoutier met haar verschillende (vissers)havens en het Kasteel van Noirmoutier. Ontdek hoe er al sinds de 5de eeuw zout gewonnen wordt uit zeewater op de zoutwinningsvelden. Een echte aanrader voor jong en oud is een dagje naar het thema-attractiepark Le Puy du Fou, waar de tijd heeft stilgestaan.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Camping Saint Hubert bij:

Camping Saint Hubert

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Talmont-Saint-Hilaire

759 Avenue de la Plage, 85440 Talmont-Saint-Hilaire

+33 (0)2 51 90 61 97
Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.