Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 57
Huuraccommodaties: 8
Oppervlakte: 2,5 ha

Camping La Plaine

Camping La Plaine in Saint-Parthem is een kleinschalige camping in de Aveyron met zwembad. De camping wordt gerind door Nederlandse eigenaren. De rustige camping ligt in een mooie vallei van de rivier de Lot, tussen Conques en Figeac. De plaatsen zijn ruim en rustig en hebben veelal zicht op de rivier de Lot. Tevens kunt u ingerichte De Waard en Safaritenten huren. Ruud Roozendaal, Leida Vaandering en hun hond Beau, want honden zijn van harte welkom op camping La Plaine, ontvangen u graag op hun camping, die direct aan de Lot gelegen is. Sinds het seizoen 2012 zijn zij de trotse eigenaren van deze schitterende kleinschalige familiaire camping gelegen in een bocht van de indrukwekkende rivier de Lot. In het hoogseizoen organiseren Ruud en Leida op Camping La Plaine af en toe een avond live muziek. Ook de kids club waar de kinderen iedere morgen knutselen en spelletjes doen is erg gezellig. Verder heeft deze sfeervolle bestemming een tennisbaan en een verwarmd zwembad. Op het terras kun je heerlijk genieten van een drankje en ook een hapje eten behoort tot de mogelijkheden. Op camping La Plaine is iedere ochtend (in het hoogseizoen) vers brood verkrijgbaar. Voor hondenbezitters, verkopen we vlees voor uw trouwe viervoeter.

Kamperen in de Aveyron

Naast prachtige bergwandelingen (wandelroute´s beschikbaar) of avontuurlijke fietstochten zowel voor de racefiets als voor de mountainbike, pootje baden in de rivier en de ontdekking van een bijzondere en ongerepte flora en fauna, vragen historische steden, zoals Conques, Figeac, Belcastel en het viaduct van Millau uw bijzondere aandacht. Iedere woensdag in juli en augustus is er een avondmarkt in Saint-Parthem (op 15 minuten lopen langs de rivier vanaf de camping). Op 8 km is een grote Intermarche (supermarkt). Het dorpje Saint-Pathem ligt aan het begin van de Gorges du Lot. In de directe omgeving van camping La Plaine kunt u paardrijden, kanoën, wandelen, etc. Bezoek tijdens uw vakantie op camping La Plaine ook het beroemde bedevaartsoord Conques, de mooiste plaatsen van Frankrijk, zoals Belcastel, Estaing, Figeac, Najac. En vergeet niet de grotten van Foissac en Roquefort te bezoeken. In het voor- en naseizoen worden er fietsvakanties voor groepen georganiseerd, bekijk de fietsfolder.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €14 €17 €20 per dag
Extra persoon €4 €4 €5 per dag
Kind 4-12 jaar €3,50 €3,50 €4,50 per dag
Huisdieren €1,50 €1,50 €1,50 per dag
Elektriciteit 6 A €3,50 €3,50 €3,50 per dag
De Waard tenten €350 €350 €500 per week
Camping La Plaine
Midi-Pyrénées Aveyron Saint-Parthem

Le Bourg, D42
12300 Saint-Parthem

+33 (0)5 65 64 05 24
Bekijk klant, Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - oktober

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.