Algemene gegevens

Staanplaatsen: 126
Huuraccommodaties: 21
Kampeerterrein: 10 ha

Camping Le Château du Petit Bois

Camping Le Château du Petit Bois in Mesquer is een actieve camping in de Loire-Atlantique op 5 minuten van het strand in het hart van een bloemrijk park in de Pays-de-la-Loire. Een fijne camping voor kleine kinderen en jongeren.

De kampeerplaatsen liggen tussen grote dennenbomen en zijn afgebakend door hagen en struiken. Er zijn plekken in de zon en in de schaduw. Daarnaast biedt de camping ook huuraccommodaties aan. In de zomermaanden zijn het restaurant en de bar geopend en kunt u afhaalmaaltijden bestellen. Ook is er vers brood, Franse croissantjes en kranten.

Het waterpark op camping Le Château du Petit Bois is de ideale plek voor kinderen. Er zijn waterglijbanen, een peuterbad en het water is lekker verwarmd. In juli en augustus is er leuke animatie voor klein en groot. Kom een verfrissende cocktail drinken op het terras uitkijkend op het zwembad. Biljarten, tafelvoetballen of spelen in de speeltuin. Er is genoeg te doen! Voor de sportliefhebbers is er volleybal, jeu de boules of tafeltennis.

Camping Le Château du Petit Bois in de Loire-Atlantique

Op 5 minuten van camping Le Château du Petit Bois vindt u het strand om lekker te luieren of te zwemmen in zee. Ook ideaal om te vissen. Bezoek de zoutvelden en Ker Anas, een vogelpark met meer dan 1000 verschillende vogels. In het Océarium van Croisic vindt u mooie vissen.

Camping Le Château du Petit Bois

Frankrijk Pays de la Loire Loire-Atlantique Mesquer

1820 route de Kerlagadex, 44420 Mesquer

+33 (0)2 40 42 68 77
Engels, Frans
begin april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.