Camping Le Pagnon in Saint-Mesmin is een rustige natuurcamping in de Dordogne met maximaal 6 plaatsen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 6
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 1 ha
Hoogte: 312 m

Camping Le Pagnon

Camping Le Pagnon in Saint-Mesmin is een rustige natuurcamping in de Dordogne met maximaal 6 plaatsen. U kunt zelf uw plekje uitzoeken, er is genoeg ruimte. Naast de kampeerplaatsen is er ook de mogelijkheid tot het huren van een huurcaravan of een gîte. De camping heeft een schitterend uitzicht over het dal en voldoende schaduwplaatsen onder grote walnotenbomen. Tevens is er een ruime kantine, met gratis Wi-Fi, en oud-Hollandse spelletjes. Er is goed en schoon sanitair. Het terrein ligt in een authentieke omgeving. Op deze camping kunt u diverse workshops volgen. Kunstenares Truus van Dalsem geeft workshops als tekenen, schilderen en keramiek. U krijgt deskundige begeleiding tijdens de workshop en u gaat met uw eigengemaakte kunstwerk naar huis. Zo heeft u altijd een tastbare herinnering aan een geweldige vakantie op camping Le Pagnon. Echte creatievelingen kunnen hier het hart ophalen!

Kleine camping in de Dordogne

Het plaatsje Saint-Mesmin ligt midden in de driehoek: Limoges, Brive, Perigueux, en heeft een landelijke omgeving, met tal van kastelen, grotten, leuke kleine dorpjes en markten. Tal van toeristische trekpleisters zijn gemakkelijk te bezoeken, zoals Sarlat, Rocamadour en Collognes les Rouges. Maar hier vindt u nog de stilte en de natuur, zoals roofvogels, tal van vlinders en wilde planten, zoals de wilde orchidee. Het is bij uitstek een wandelgebied, met tal van uitgezette routes. Tevens goed zwemwater nabij, en een trail langs de Auvezere naar een prachtige waterval. Kleine dorpjes kenmerken de omgeving, met tal van (goedkope) restaurants en goede supermarkten op kleine afstand.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15,00 €15,00 €15,00 per dag
Extra persoon €5 €5 €5 per dag
Caravan/camper/vouwwagen €17,50 €17,50 €17,50 per dag
Extra persoon €6 €6 €6 per dag
Huurcaravan 4 personen €225 €225 €275 per week
Gîte 2 personen €190 €190 €250 per week

Kampeerplaatsen o.b.v. 2 personen met caravan of camper € 17,50, extra tentje + € 6,- per persoon.

Camping Le Pagnon

Frankrijk Aquitaine Dordogne Saint-Mesmin

Les Pagnons
24270 Saint-Mesmin

+33 55 35 28 68 0
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin maart - eind september

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.