Algemene gegevens

Staanplaatsen: 73
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 3 ha

Camping Le Paluet

Camping Le Paluet in Matour is een zonnige camping in het hart van de Bourgogne in een schitterende gebied met mooie wandelroutes in de Sâone-et-Loire. Een mooie begroeide camping met waterpark en georganiseerde activiteiten. De kampeerplaatsen zijn schaduwrijk of liggen juist in het zonnetje, net wat u zelf fijn vindt. Naast kamperen kunt u op deze camping ook chalets en ingerichte tenten huren voor het ultieme glamping gevoel. In de wasserette staan wasmachines en drogers zodat u een wasje kunt draaien. Eten kan in het restaurant met terras. De camping beschikt over een zwembad met waterglijbaan en jacuzzi voor uren waterplezier. Verder kunt u tennissen op de tennisbaan of met de familie een potje minigolf spelen. Ook is er beachvolleybal en een jeu de boulesbaan waar leuke wedstrijden worden georganiseerd. Voor kinderen is er een speeltuin. In de vijver mag gevist worden. In de maanden juli en augustus kunt u een workshop duiken volgen op camping Le Paluet.

Wandelen in de Saône-et-Loire

Camping Le Paluet ligt op 5 minuten lopen van het dorpje Matour waar u een museum, markt, slager en een supermarkt zult vinden. Vanaf de camping loopt u zo de GR7 op van waar er prachtige wandelingen in de natuur zijn te maken. Ook fietsend kunt u de Bourgogne goed verkennen. Neem de auto en maak een ritje door de heuvelachtige omgeving waar weilanden en bossen elkaar afwisselen.

Camping Le Paluet

Frankrijk Bourgogne Saône-et-Loire Matour

2 rue de la Piscine, 71520 Matour

+33 (0)3 85 59 70 92
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.