Algemene gegevens

Staanplaatsen: 75
Huuraccommodaties: 21

Camping Le Puech Des Ouilhes

Camping Le Puech Des Ouilhes in Lacapelle-Viescamp is een middelgrote camping met zwembad in de Cantal gelegen aan het meer Cère. De familiecamping in de Auvergne-Rhône-Alpes beschikt over blokhutten, chalets, kampeerplaatsen en stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Le Puech Des Ouilhes leuke animatie, een speeltuin en een zwembad met een kleuterbad. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in een restaurant in de buurt van de camping. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, voor een strandvakantie en voor rustzoekers.

Ontdek de Cantal

In de omgeving van Camping Le Puech Des Ouilhes in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals paardrijden, zeilen en wandelen vind je in Cantal interessante bezienswaardigheden. Zo kan je de verschillende leuke dorpjes en stadjes bezoeken, een dagje doorbrengen op het strand en geniet van de prachtige bergachtige natuur.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Puech Des Ouilhes voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Puech Des Ouilhes

Frankrijk Auvergne Cantal Lacapelle-Viescamp

Le Puech des Ouilhes, 15150 Lacapelle-Viescamp

+33 4 71 46 42 38
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.