Camping La Pommeraie is een magische familiecamping in het hart van het natuurpark met de grootste Europese vulkaan in de Cantal in de Auvergne.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 40
Huuraccommodaties: 60
Kampeerterrein: 4 ha
Hoogte: 800 m

Camping La Pommeraie

Camping La Pommeraie in Vic-sur-Cère is een magische familiecamping in het hart van het natuurpark met de grootste Europese vulkaan in de Cantal, een van de mooie departementen in de Auvergne. De camping is gespecialiseerd in shows en andere leuke activiteiten met als thema magie en illusie, plezier gegarandeerd! U geniet van een prachtig uitzicht over de mooie Cère vallei terwijl u verblijft in een van de gezellige accommodaties die de camping te bieden heeft. Wilt u echt het gevoel hebben op vakantie te zijn? Boek dan bij uw reservering op camping La Pommeraie ook uw ontbijt en avondeten die het restaurant met veel plezier serveert. Het nieuwe zwemparadijs met verwarmde zwembaden, een overdekt bad en een peuterbad voor de allerkleinsten. De stroomversnelling is maar liefst 17 meter lang en het complex beschikt over een dubbele waterglijbaan. Overdag kunt u boogschieten, basketballen en volleyballen. En de avonden worden omgetoverd tot magische shows voor groot en klein.

Kamperen in de Auvergne

Camping La Pommeraie ligt in het plaatsje Vic-sur-Cère op een korte afstand van de Cantalbergen waar u kunt bergklimmen of genieten van de panorama-uitzichten. Er zijn ook vele gemarkeerde wandelroutes voor lange tochten of juiste snelle mountainbikeritjes. Wie meer wil weten over de geschiedenis van Vic-sur-Cère gaat naar het Mineraalwatermuseum. Er kan ook van het zuivere water geproefd worden! Op dinsdagen en vrijdagen is een bezoekje aan de markt een aanrader. Kinderen leven zich uit in het skateboardpark of het BMX-parcours.

Camping Sites et Paysages La Pommeraie

Frankrijk Auvergne Cantal Vic-sur-Cère

15800 Vic-sur-Cère

+33 (0)4 71 47 54 18
Duits, Engels, Frans, Spaans
begin mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.