Camping Les Chevrefeuilles in Roman is een luxe camping met zwembad aan de kust in de Charente-Maritime omgeven door groen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 97
Huuraccommodaties: 80
Kampeerterrein: 1,7 ha

Camping Les Chevrefeuilles

Camping Les Chevrefeuilles in Roman is een luxe camping met zwembad aan de kust in de Charente-Maritime omgeven door groen. De camping ligt op loopafstand van de kustlijn waar u in de zomer op het zandstrand kunt genieten. Op de camping vindt u afgebakende staanplaatsen en geniet u van de omgeving. Er is de mogelijkheid tot het huren van een mobile-home, bungalow of ingerichte tent. Camping Les Chevrefeuilles beschikt over een zwembad, gratis wifi en op de camping is de mogelijkheid tot het huren van fietsen. Zo kunt u de omgeving van de camping op de beste manier ontdekken. Deze camping is geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers, strandliefhebbers en wandelaars.

Kamperen in Charente-Maritime

Op 1,5 kilometer van de camping in de richting van Saint-Sulpice-de-Royan vindt u een supermarkt waar u de dagelijkse boodschappen kunt halen. In de omgeving vindt u een bakker en een krantenwinkel. Zo bent u tijdens uw verblijf van alle gemakken voorzien. In de omgeving van de camping vindt u vele plekjes waar u van de natuur kunt genieten. Ga richting de kust en geniet van een heerlijke stranddag. Of kies er voor om steden in de omgeving te ontdekken. Zo beleeft u in de stad Bordeaux een culturele dag uit. Verder zijn er in de omgeving van de camping authentieke dorpjes en kastelen te vinden.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €25,00 €42,00 €52,00 per dag
Extra persoon €6 €6 €6 per dag
Mobile-home 4 personen €260 €520 €730 per week
Mobile-home 8 personen €440 €780 €1050 per week

Camping Les Chevrefeuilles

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Royan

11 Allée des Chèvrefeuilles, 17200 Royan

+33 (0)546026194
Engels, Frans, Italiaans
eind maart - begin november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.