Algemene gegevens

Staanplaatsen: 97
Huuraccommodaties: 80
Kampeerterrein: 1,7 ha

Camping Les Chevrefeuilles

Camping Les Chevrefeuilles in Roman is een luxe camping met zwembad aan de kust in de Charente-Maritime omgeven door groen. De camping ligt op loopafstand van de kustlijn waar u in de zomer op het zandstrand kunt genieten. Op de camping vindt u afgebakende staanplaatsen en geniet u van de omgeving. Er is de mogelijkheid tot het huren van een mobile-home, bungalow of ingerichte tent. Camping Les Chevrefeuilles beschikt over een zwembad, gratis wifi en op de camping is de mogelijkheid tot het huren van fietsen. Zo kunt u de omgeving van de camping op de beste manier ontdekken. Deze camping is geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers, strandliefhebbers en wandelaars.

Kamperen in Charente-Maritime

Op 1,5 kilometer van de camping in de richting van Saint-Sulpice-de-Royan vindt u een supermarkt waar u de dagelijkse boodschappen kunt halen. In de omgeving vindt u een bakker en een krantenwinkel. Zo bent u tijdens uw verblijf van alle gemakken voorzien. In de omgeving van de camping vindt u vele plekjes waar u van de natuur kunt genieten. Ga richting de kust en geniet van een heerlijke stranddag. Of kies er voor om steden in de omgeving te ontdekken. Zo beleeft u in de stad Bordeaux een culturele dag uit. Verder zijn er in de omgeving van de camping authentieke dorpjes en kastelen te vinden.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Chevrefeuilles voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Chevrefeuilles

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Royan

11 Allée des Chèvrefeuilles, 17200 Royan

+33 (0)546026194
Engels, Frans, Italiaans
eind maart - begin november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.