Alle foto's

Camping Paradis La Cailletière

Camping Paradis La Cailletière in Dolus-d’Oléron is een gezinscamping gelegen op het eiland Ile d’Oléron op 5 minuten van het strand in de Charente-Maritime in Poitou-Charentes. Vakantie vieren in het mooie Frankrijk genietend van de prachtige bomen aan het zwembad. Er zijn plaatsen voor zowel tenten, caravans en campers op Camping Paradis La Cailletière. Allen ruim en gestabiliseerd en ze beschikken over voldoende privacy. U kunt kiezen tussen kampeerplaatsen met of zonder elektriciteitsaansluiting, in de zon of in de schaduw maar altijd in gelegen tussen de prachtige bomen.

Er is voor de hele familie van alles te doen op de camping. Voor de kleintjes is er een speeltuin en de grotere kinderen vermaken zich op het sportterrein of bij de videogames. Het hele gezin komt samen in het verwarmde zwembad of tijdens de vele sportieve toernooien. Ook in de avonden worden er activiteiten georganiseerd zoals een dansavond en een thema-avond met eten. Speciaal in het hoogseizoen worden er excursies georganiseerd om de flora en fauna van het eiland te ontdekken.

Cultuur en plezien in de Charente-Maritime

Bij de receptie van Camping Paradis La Cailletière kunt u korting krijgen op een groot aantal activiteiten en bezienswaardigheden in de regio. Wat denkt u van een uitje naar dierentuin la Palmyre of het aquarium in la Rochelle? Het historisch monument Fort Boyard, bekend van televisie, kunt u ook een bezoekje brengen en de rijke geschiedenis van de regio beter leren kennen. Het kasteel de la Gataudière ligt op 3 kilometer van de zee en biedt veel leuke activiteiten: paintball, avonturenparcours, fiets- en quadparcours en lasergamevelden. Plezier gegarandeerd!

Overige information van deze accommodatie

Camping Paradis La Cailletière
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Charente-Maritime Dolus d'Oléron

route de Boyardville, 17550 Dolus d’Oléron

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe