Meer foto's

Camping Les Franquettes

Camping Les Franquettes in Grayan et L’Hopital is een camping met zwembad in de Gironde in de regio Aquitaine. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van kampeerplaatsen en huuraccommodatie. Deze familiecamping heeft plaatsen met schaduw en grasland. Camping Les Franquettes beschikt over animatie en is rolstoel toegankelijk. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant. DE camping ligt op 5 kilometer bij de stranden van de Atlantische Oceaan vandaan. Heerlijk als u een echte strandliefhebber bent!

Kamperen in de Gironde

Kamperen in de prachtige omgeving van Gironde is ideaal om het departement in de regio Aquitaine te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn naar het strand gaan, fietsen en wandelen. Een verblijf op Camping Les Franquettes is ideaal voor fietsvakantie, vakantie aan het water en een vakantie met de hond.

Overige information van deze accommodatie

Camping Les Franquettes
Frankrijk Aquitaine Gironde Grayan et l'Hôpital

50 rue des Goélands, 33590 Grayan et L’Hopital

Engels, Frans
mei - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe