Camping Les Grottes de Roffy in Sainte-Nathalène is een familiecamping in de Dordogne. Geniet van de charme en het mooie zwemparadijs en de waterglijbanen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 140
Huuraccommodaties: 18
Kampeerterrein: 5,5 ha

Camping Les Grottes de Roffy

Camping Les Grottes de Roffy in Sainte-Nathalène is een echte familiecamping in de Dordogne in de Aquitaine. Geniet van de charme van deze camping en haar zwembaden en waterglijbanen. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Alle plaatsen zijn gescheiden door middel van hagen en liggen op een 5 hectare groot kampeerterrein. De plekken zijn tussen de 80 en 120 m2 groot. Bomen zorgen voor voldoende schaduw. Naast traditioneel kamperen kunt u hier ook uw vakantie doorblijven in een van de huuraccommodaties. Verspreid over de camping staan verschillende mobilhomes met terras en tuinmeubilair. Ook zijn er appartementen te huur met tuin. Er is een bar met panoramisch uitzicht, een campingwinkel en een restaurant. Op camping Les Grottes de Roffy kunt u urenlang genieten in het zwemparadijs dat verwarmd is en over leuke waterglijbanen beschikt. Voor kinderen zijn er maar liefst twee speeltuinen waar ze heerlijk kunnen ravotten. Sportliefhebbers leven zich uit op het voetbalveld, badmintonveld, basketbalveld of op de tennisbaan. Tevens zijn er tafeltennistafels zowel binnen als buiten. Totaal ontspannen kan tijdens een massage die te boeken is bij de receptie. Ook is er een recreatieruimte met videospellen en een biljarttafel.

Familiecamping Les Grottes de Roffy in de Dordogne

Rondom camping Les Grottes de Roffy is er ook van alles te beleven. Huur een quad en ga quadrijden op de paden. Vanaf de camping maakt u mooie wandelingen in de prachtige natuur van de Dordogne. Bij de receptie zijn wandelkaarten beschikbaar. Tevens kunt u fietsen huren of een kano om de rivier de Dordogne en de rivier de Vézère te ontdekken. Bezoek ook de mooie steden als Castelnaud, Lascaux en natuurlijk Sarlat.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Grottes de Roffy voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Grottes de Roffy

Frankrijk Aquitaine Dordogne Sainte-Nathalène

24200 Sainte-Nathalène

+33 (0)5 53 59 15 61
Engels, Frans
begin mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.