Algemene gegevens

Staanplaatsen: 77
Huuraccommodaties: 29
Kampeerterrein: 1 ha

Camping Les Samaras

Camping Les Samaras in Saint-Jean-de-Monts is een ecocamping in een bosrijke omgeving gelegen in de schaduw van de pijnbomen in de Vendée in de Pays-de-la-Loire. Een verblijf in een van de ecolodges is een verademing voor natuurliefhebbers en brengen u samen met de prachtige natuur. De kampeerplaatsen zijn afgebakend en liggen in de zon of schaduw, net wat u graag wilt. Elke plaats heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een drinkwater- en elektriciteitsaansluiting. Ga terug naar de natuur en verblijf in een ecolodge. Een ingerichte tent die van alle gemakken is voorzien. Daarnaast beschikt de camping ook over stacaravans voor groepen tot en met zes personen. In de maanden juli en augustus is er vers brood verkrijgbaar en kunt u afhaalmaaltijden bestellen. Ook is er een campingwinkel. Er is zowel een buiten- als een binnenbad op camping Les Samaras. Genieten van het warme water, de waterglijbaan en het speciale peuterbadje voor de allerkleinsten. Elke ochtend is er in het hoogseizoen de mogelijkheid om deel te nemen aan de Kids Club voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Ook is er een springkussen, een speeltuin en een klimmuur. In de avonden is er gezellige animatie, rockavonden en lekkere themadiners.

Ecocamping Les Samaras in de Vendée

Golfliefhebbers vinden in de nabijheid van camping Les Samaras een 18-holes golfbaan. In de thermen van Saint-Jean-de-Monts kunt u ontspannen en genieten van zalige schoonheidsbehandelingen. Breng met het hele gezin een avontuurlijke dag door in de bomen op het speciale klimparcours in Saint-Gilles-Croix-de-Vie. Ontdek de Vendée per kano en maak een mooie tocht op de rivier. Ook zijn er tal van fietspaden die u langs de mooiste plekjes in de Pays-de-la-Loire laat fietsen.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Samaras voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Samaras

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Saint-Jean-de-Monts

53 chemin du Champs de Bataille, avenue d’Orouet, 85160 Saint-Jean-de-Monts

+33 (0)2 51 59 51 01
Engels, Frans
begin april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.