Camping Les Tourterelles in Tourtoirac is een gastvrije camping in de Dordogne in de Aquitaine. De prachtige ligging zorgt voor kalmte en rust.

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 99
Huuraccommodaties: 25
Kampeerterrein: 12 ha
Hoogte: 300Tourtoirac m

Camping Les Tourterelles

Camping Les Tourterelles in Tourtoirac is een gastvrije camping in het bos en gelegen in een vallei van de Auvézère in het noorden van de Dordogne in de Aquitaine. De prachtige ligging zorgt voor kalmte en rust. De kampeerplaatsen liggen verspreid over het 12 hectare kampeerterrein. U kunt een plekje kiezen in de zon of in de schaduw. Naast traditioneel kamperen is het ook heerlijk vertoeven in een van de huuraccommodaties die de camping rijk is. Overnacht bijvoorbeeld in een van de comfortabele stacaravans of houten chalets. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien zodat u een onbezorgde vakantie tegemoet gaat in de Dordogne. Het campingterrein beschikt over een snackbar met terras, een bistro en een restaurant. U kunt in het hoogseizoen maaltijden afhalen zoals pizza’s en lekkere snacks. Camping Les Tourterelles beschikt over twee zwembadem. Een groot zwembad voor de ervaren zwemmers en een klein zwembadje voor de allerkleinsten. Bij de bar hangt een groot televisiescherm waar u verschillende sportuitzendingen kunt bekijken. Ook is dit de ideale plek voor een potje kaart of biljart. In juli en augustus worden er met ons animatieteam dagelijks sportactiviteiten en spelletjes georganiseerd voor jong en oud.

Kamperen in de Dordogne

De camping bevindt zich in een prachtig heuvellandschap in de Aquitaine. De vele mountainbikeroutes zijn of te vragen bij het VVV-kantoor in Hautefort. Op 10 kilometer van de camping kunt u mountainbikes huren. Bezoek het kasteel van Hautefort, de tuinen van Terrasson Lavilledieu of de grot in Tourtoirac. Ook leent de omgeving zich uitstekend om te wandelen, vissen, fietsen en paar te rijden in de natuur.  Voor de liefhebbers van de Middeleeuwen is de Périgord de streek van de duizend en één kastelen! Ook het kasteel van Bourdeilles en het kasteel Milandes Castelnaud zijn de moeite waard om te bezoeken.

We hebben de beste opties voor Camping Les Tourterelles voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Tourterelles

Frankrijk Aquitaine Dordogne Tourtoirac

Clos Fauré, 24390 Tourtoirac

0033 (0)5 53 51 11 17
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans
half april - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.