Alle foto's

Camping Sandaya Le Col Vert

Camping Le Col Vert in Vielle-Saint-Girons is een grote camping met zwembad in Landes gelegen aan het meer Lac de Léon vlakbij prachtige zandstranden. De gezellige camping beschikt over comfortabele kampeerplaatsen met schaduw en verhuurt stacaravans, chalets, cottages en lodge/bungalowtenten. De camping beschikt over een speeltuin en sportterrein, zwemparadijs, buitenzwembad, binnenzwembad met schuifdak en peuterbad. Er is een animatieprogramma en welness met fitnessruimte, sauna, whirlpool, stoombad en beautycenter aanwezig. Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping excursieprogramma’s en verschillende fietsroutes. Dagelijks rijdt er meermalen een gratis pendelbus naar het strand. Koken hoeft niet altijd, want op camping Le Col Vert is een snackbar, pizzeria en restaurant (met ruime keuze) aanwezig. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood. U kunt op de camping internetten en gebruik maken van één of meerdere computers en het wifi netwerk.

Ontdek Landes vanaf camping Le Col Vert

Camping Le Col Vert ligt in het uitgestrekte bos van de Landes de Gascogne, vlakbij het natuurreservaat van de Huchet, tussen het meer Lac de Léon en de Atlantische Oceaan. De camping is de ideale bestemming voor een actieve (watersport) en ontspannende vakantie.

Overige information van deze accommodatie

Sandaya Le Col Vert
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Landes Vielle-Saint-Girons

1548 Route de l’Etang, 40560 Vielle-Saint-Girons

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - september

Contactformulier

1 review

Schrijf een review
  1. Deze camping nooit meer!

    Zojuist compleet afgewimpeld per telefoon. Er werd niet geluisterd, er werd doorheen gepraat, en empathie was ver te zoeken. Ze presteerde het zelfs om tijdens het gesprek gewoon met haar collega een ander gesprek te voeren. Ongelooflijk schofterig.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe