Capfun Camping Marina d'Aléria in Aléria is een grote camping met een waterpark in Haute Crose gelegen aan de zee op het Corsica.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 161

Capfun – Camping Marina d’Aléria

Capfun Camping Marina d’Aléria in Aléria is een grote camping met een waterpark in Haute Crose gelegen aan de zee op het Corsica. Op de camping is het mogelijk om een stacaravan en chalet te huren. Ook is het mogelijk om je eigen tent mee te nemen. Het waterpark van de camping heeft een verwarmd buitenzwembad en een bubbelbad. Daarnaast is er voor de kleintjes een leuk peuterbad. Daarnaast kan je heerlijk op het strand luieren en in de zee zwemmen want de camping ligt maar 50 meter van het strand vandaan! Op Camping Capfun Marina d’Aléria is genoeg te doen. Zo is er leuke animatie voor jong en oud. Verder kan je heerlijk wandelen over het eiland en de mysterieuze onderwaterwereld Linguizetta ontdekken. Ook is het een aanrader om de boerdrij van Sorbelle in de Maquis te bezoeken. Waar je heerlijk Corsicaanse specialiteiten kan proeven.

We hebben een aantal opties voor Capfun - Camping Marina D'aleria voor je op een rijtje gezet:

Capfun – Camping Marina D’aleria

Frankrijk Corsica Haute-Corse Aleria

Plage de Padulone, 20270 Aléria

+33 (0)4 95 57 01 42
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.