Algemene gegevens

Staanplaatsen: 85
Huuraccommodaties: 14
Kampeerterrein: 3,7 ha

Camping Champ la Chèvre in Lus-la-Croix-Haute

Camping Champ la Chèvre is een mooie gezinscamping gelegen aan de bergen van de Drôme tussen Gap en de regio van Diois in de Rhône-Alpes. Zowel in de zomer als in de winter een ideale bestemming met een verwarmd zwembad en leuke activiteiten voor kinderen.

Ruime kampeerplaatsen met de een meer schaduw dan de andere om uw tent, caravan of camper te plaatsen. Camping Champ la Chèvre is ook geopend tijdens het winterseizoen. Vanaf de camping heeft u directe toegang tot de skipiste Lus la Jarjatte om te skiën.

In het vernieuwde zwembad kunt u zowel tijdens zonnige als regenachtige dagen genieten door het schuifdak. Daarnaast is het water verwarmd. De allerkleinsten vinden hun plezier in het peuterbadje. In de zomermaanden is er een Kids Club met leuke activiteiten als Land Art en een tekenwedstrijd. Het springkasteel en de minigolf bieden plezier voor het hele gezin.

Volop cultuur en natuur in de Drôme

Het dorpje Lus la Croix Haute ligt op 200 meter van camping Champ la Chèvre en beschikt over alle voorzieningen. De camping organiseert mooie wandeltochten door het landschap in de Drôme. Op deze manier ontdekt u de grote verscheidenheid aan wilde dieren en planten. De steden Gap en Die zijn mooie steden om te bezichtigen. Die zijn omringd door grote stadsmuren en staat bol van de monumenten, een ideale bestemming voor cultuurliefhebbers.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €13,70 €18,50 €24,40 per dag
Volwassene €4,40 €5,90 €7,50 per dag
Kind tot 10 jaar €3,00 €3,80 €6,10 per dag
Huisdier €0,00 €0,00 €4,50 per dag
Chalet Alize 4 personen €294,00 €480,00 €640,00 per week
  • Kampeerplaatsen op basis van 2 personen met voertuig en tent of caravan of camper

Camping Champ la Chèvre

Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Lus-la-Croix-Haute

Le Village
26620 Lus-la-Croix-Haute

+33 (0)4 92 58 50 14
Engels, Frans
eind april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.