Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 105
Kampeerterrein: 50 ha

Camping Château la Fôret

Camping Château la Fôret in Saint-Julien-des-Landes is een charmecamping gelegen in een park rondom een kasteel uit de 19e eeuw op 12 kilometer van het strand in de Vendée in de Pays-de-la-Loire. Er is voor elk wat wils: een visvijver, indoorspeeltuin en leuke excursie- en animatieprogramma. Op camping Château la Fôret vindt u zowel kampeerplaatsen in de zon als in de schaduw. De plekken zijn zeer ruim, tussen de 120m2 en 200 m². Ideaal voor uw tent, caravan of camper. Daarnaast kunt u verschillende huuraccommodaties boeken: chalets, lodge tenten en stacaravans. Helemaal uniek overnachten, doet u in een bubbel of in een boomhut. Naast het overdekte en verwarmde zwembad is er ook een openlucht zwembad. Uren waterplezier op de waterglijbaan voor groot en klein. Op camping Château la Fôret is er tijdens het gehele seizoen een animatieprogramma. Flink uitleven kan in het avonturenpark en op het paintball-terrein. Voor wie na een drukke dag wil ontspannen is er ook een beautycenter aanwezig.

Charme camping Château la Fôret

In de omgeving van camping Château la Fôret zijn er veel toeristische attracties. La Vendée miniature is een museum met miniatuurstadjes nagebouwd. Natuurliefhebbers bezoeken de tuinen van Salines of de extraordinaire groentetuin in La Mothe-Achard. 40 kilometer rondom de campings bevinden zich 5 golfbanen: ideaal voor iedereen die van golfen houdt. Ook voor de kleintjes is er een leuke minigolf op de camping zelf. Nog meer plezier vindt u in le Château des aventuriers voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

Boek Yelloh! Village Château la Fôret bij een van onze partners:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €19,00 €24,00 €39,00 per dag
Extra persoon €5,00 €5,00 €7,00 per dag
Huisdier €5,00 €5,00 €5,00 per dag
Chalet 6 personen €65,00 €81,00 €85,00 per dag
Cottage 5 personen €43,00 €45,00 €62,00 per dag
  • Kampeerplaatsen op basis van 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper incl. water en elektriciteit.

Yelloh! Village Château la Fôret

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Saint-Julien-des-Landes

route de Martinet
85150 Saint-Julien-des-Landes

+33 (0)2 51 46 62 11
Duits, Engels, Frans, Nederlands
eind april - begin september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.