Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 36
Kampeerterrein: 2,5 ha

Camping Las Patrasses

Camping Las Patrasses is een prachtige natuurcamping gelegen in de Aquitaine. Omgeven door 12 hectare natuur. De camping heeft een zwemparadijs met een verwarmd zwembad, een jacuzzi, en een peuterbadje. Er is ook een badmintonveldje, een mooie speeltuin waar de kinderen zich kunnen vermaken en thema-avonden waar iedereen welkom is. De camping bestaat uit 50 ruime kampeerplaatsen en 36 huuraccommodaties. Caravans, vouwwagens, tenten, maar ook campers zijn van harte welkom op camping Las Patrasses.

Vakantie in de Dordogne bij Las Patrasses

In de omgeving van camping Las Patrasses is een hoop te beleven. De camping ligt dichtbij steden als Bergerac en Monpazier, leuke steden om te bezoeken in de vakantie. Ook liggen er een aantal kastelen in de buurt die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. En voor watersporten kan je hier ook terecht. De camping ligt in de buurt van de Atlantische oceaan, waar je kan leren golfsurfen en andere watersporten kunt beoefenen.

We hebben een aantal opties voor Camping CLas Patrasses voor je op een rijtje gezet:

Camping CLas Patrasses

Frankrijk Aquitaine Dordogne Monpazier

Las Patrasses, 24540 Vergt De Biron

+33 (0)6 77 84 38 52
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.