Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 156
Huuraccommodaties: 41
Kampeerterrein: 3,5 ha

Camping de la Plage de Cleut Rouz in Fouesnant

Camping de la Plage de Cleut Rouz in Fouesnant is een gastvrije camping gelegen aan zee met directe toegang tot het strand tussen de vissersdorpjes in de Finistère in Bretagne. Een ideale camping voor gezinnen met jonge kinderen.

De kampeerplaatsen zijn afgebakend door hagen voor optimale privacy. Er bestaat de mogelijkheid om een elektricteitsaansluiting te gebruiken. U vindt twee sanitairblokken op de camping waarvan een toegankelijk is voor mindervaliden. Voor gezinnen met kleine kinderen is er een speciale babyruimte met aankleedtafel, babybadje en verwarming. Naast traditioneel kamperen kunt u ook chalets, mobilhomes en woonwagens huren. Op de camping kunt u gebruikmaken van WiFi, is er een campingwinkel aanwezig en een broodservice.

U vindt op camping de la Plage de Cleut Rouz een kleine bibliotheek waar u boeken, tijdschriften en kranten kunt vinden. Daarnaast beschikt de camping over een mooi zwemparadijs met zowel buitenbaden als een binnenzwembad. Er zijn verschillende waterglijbanen en de kleintjes leven zich uit in het peuterbadje. Tijdens het hoofdseizoen is er een Kids Club aanwezig en vermaken kinderen zich in de speeltuin. Verder organiseert de camping verschillende sportieve toernooien en is er een jeu de boulesbaan.

Vakantie in Bretagne bij camping de la Plage

Op camping de la Plage de Cleut Rouz kunt u fietsen huren en mooie fietstochten maken in de omgeving. Er zijn tal van bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt. Houdt u van sport dan kunt u lessen volgen bij de zeilschool of gaan surfen op de golven. Natuurliefhebbers maken wandelingen over het strand, gaan voetvissen of brengen een bezoekje aan dierenpark Le Zoo de Pont Scorff. Quimper, Concarneau en La Pointe de Penmarc’h zijn aanraders voor alle cultuurliefhebbers.

We hebben de beste opties voor Camping de la Plage de Cleut Rouz voor je op een rijtje gezet:

Camping de la Plage de Cleut Rouz

Frankrijk Bretagne Finistère Fouesnant

Mousterlin, BP 43, 29170 Fouesnant

0033 (0)2 98 56 53 19
Engels, Frans
half april - half september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.