Algemene gegevens

Staanplaatsen: 17
Huuraccommodaties: 10

Camping de l’Auberge

Camping de l’Auberge in Mostuejouls is een kleine rustige camping vlakbij de Gorges du Tarn  aan de oevers van een rivier in de Aveyron in de Midi-Pyrénées. Vanaf de camping heeft u een directe toegang tot het strand bij de rivier. De camping beschikt over unieke huuraccommodaties. Wat dacht u van slapen in een bubbel? De bubbel is transparant zodat u ‘s nachts de sterren kunt bewonderen. Slapen in een boomhut behoort ook tot de mogelijkheden. Vanuit uw hut in de boom kijkt u uit over het landschap. Verder heeft de camping huisjes op palen, mobilhomes en ingerichte tenten. Het is ook mogelijk om traditioneel te kamperen in een tent of caravan. U kunt kiezen voor een verblijf op basis van halfpension zodat u zelf niet meer hoeft te koken tijdens uw vakantie. Op camping de l’Auberge kunt u genieten van het water bij de rivier en lekker luieren op het strand. Ook is er een verwarmd zwembad aanwezig op de camping zodat u zich geen moment hoeft te vervelen. Tijdens het hoogseizoen organiseert de camping gezellige dansavonden. Kinderen vermaken zich in de speeltuin met uitdagende speeltoestellen.

Rustige camping l’Auberge in de Aveyron

Bij camping de l’Auberge is het uitstekend vissen in de rivier. Neem uw eigen hengel en visgerei mee voor een kalmerende viservaring in de Aveyron. Daarnaast leent de rivier zich ook prima voor prachtige afdalingen per kano of per kajak. Een mooie manier om de uitzonderlijke natuur in de Midi-Pyrénées te beleven. Verder kunt u in de buurt ook zeilen met de boot en uitstapjes maken naar de typisch Franse dorpjes.

We hebben een aantal opties voor Camping de l'Auberge voor je op een rijtje gezet:

Camping de l’Auberge

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Mostuéjouls

12720 Mostuéjouls

+33 (0)5 65 72 22 56
Engels, Frans
eind april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.