Algemene gegevens

Staanplaatsen: 158
Huuraccommodaties: 22
Kampeerterrein: 5,5 ha

Camping des Abers in Landéda

Camping des Abers in Landéda is een gezinscamping op het schiereiland Sainte Marguerite aan zee in de Finistère in Bretagne. Een mooie camping met veel activiteiten, kinderopvang en directe toegang tot het zandstrand. De kampeerplaatsen liggen beschut en uit de wind met een panoramisch uitzicht over de oceaan. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers en zijn gebouwd op terrassen. Er zijn drie sanitairgebouwen met een badkamer voor baby’s en gehandicapten. Ook biedt de camping huuraccommodaties: stacaravans en appartementen. Voor de boodschappen kunt u terecht bij de campingwinkel en in de zomermaanden zijn er afhaalmaaltijden. Activiteiten volop op camping des Abers. Er zijn vier tafeltennistafels, jeu de boules, tafelvoetbal en u kunt beachvolleybal spelen. Voor kinderen is er een speeltuin. In de maanden juli en augustus is er kinderopvang. Denk ook aan uzelf tijdens uw vakantie en boek een massage of maak een afspraak bij de kapper op de camping.

Gezinscamping des Abers in de Finistère

Vanaf camping des Abers heeft u directe toegang tot het fijne zandstrand. In de haven van l’Aber-wrac’h zijn verschillende watersportclubs en duikclubs te vinden. Ook kunt u vissen in de oceaan. Bezoek het schiereiland Sainte Marguerite en de prachtige duinen, flora en fauna. Tijdens eb kunt u bijvoorbeeld het eilandje Tariec bereiken te voet. Kom wel op tijd terug voordat het weer vloed wordt!

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Camping Des Abers bij:

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €11,70 €11,70 €13,70 per dag
Extra persoon €3,70 €3,70 €4,30 per dag
Kind tot 7 jaar €2,30 €2,30 €3,70 per dag
Hond €2,13 €2,13 €2,50 per dag
Stacaravan 4/6 personen €300 €390 €570 per week
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig.

Camping Des Abers

Frankrijk Bretagne Finistère Landéda

51 Toull Treaz
29870 Landéda

+33 (0)2 98 04 93 35
Duits, Engels, Frans, Spaans
begin mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.