Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 25
Kampeerterrein: 4,5 ha

Domaine de Corneuil

Camping Domaine de Corneuil is een kleine camping in de Dordogne. De camping is klein, maar heeft ruime kampeerplekken, een zwembad, restaurant en veel faciliteiten en sportieve mogelijkheden. Je kan hier wandel- en fietstochten maken, maar ook paardrijden en watersporten beoefenen behoort tot de mogelijkheden. Ontdek de omgeving, of bezoek kastelen en kerken in de nabij gelegen dorpjes. Camping Domaine de Corneuil heeft 32 ruime kampeerplaatsen en 18 huuraccommodaties. De huuraccommodaties variëren van ingerichte tenten tot mobile homes, er is voor ieder wat wils. Voor de kinderen is er een Nederlands animatieteam en je kunt elke ochtend genieten van vers brood.

Kamperen in de Dordogne bij camping Domaine de Corneuil

Camping Domaine de Corneuil is gelegen in het noorden van de Dordogne. De camping ligt in een prachtig landschap, in Regionaal Natuurpark Périgord-Limousin. Ontdek dit natuurpark te voet, te paard of met de fiets. Dit gebied is nog niet overladen met toeristen, dus je kunt in alle rust genieten van de mooie omgeving. Het dichtst bij gelegen dorpje is St. Sulpice de Mareuil, dit dorpje heeft een wekelijkse markt waar heerlijke streekproducten verkocht worden. Deze markt moet je zeker een bezoekje brengen. Op de camping is hierover meer informatie te vinden.

Domaine de Corneuil

Frankrijk Aquitaine Dordogne Mareuil

Domaine de Corneuil, Saint Sulpice de Mareuil, 24340 Mareuil en Périgord

+ 33 (0) 5 53 60 79 48
Engels, Frans, Nederlands
begin mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.