Alle foto's

Camping Domaine Naturiste de Chaudeau

Camping Domaine Naturiste de Chaudeau in Montpon-Ménestérol is een naturistencamping gelegen rondom een boerderij in de Dordogne in de Périgord. Geniet hier van een andere manier van leven en de prachtige natuur. De kampeerplaatsen liggen zowel in de zon als in de schaduw, net wat u zelf graag wilt. De plekken zijn zeer ruim en bieden voldoende privacy omdat ze van elkaar zijn afgescheiden door middel van struiken en planten.  Voor jongeren is er een apart voor hen gereserveerd stuk grond op de camping. Naast traditioneel kamperen kunt u ook verschillende huuraccommodaties boeken. Overnacht in een van de comfortabele stacaravans of houten chalets. Ook toegankelijk voor mindervaliden. Vanaf uw huuraccommodatie heeft u een prachtig uitzicht over het kampeerterrein.

Camping Domaine Naturiste de Chaudeau beschikt over twee meren waarvan ééntje bestemd is om in te zwemmen. Er is een zandstrandje met steigers en een speeltuin voor kinderen. Neem een rubberbootje mee en maak rondjes op het water. Het andere meer is uitstekend geschikt voor vissers. Neem uw visgerei mee en vis op karpers, snoeken en andere zoetwatervissen. Tijdens het hele seizoen biedt de camping tal van sportieve en ontspannende activiteiten. In de zomer is er iedere week een programma met kinderactiviteiten zoals spelletjes, workshops en een goochelshow. Ook is er een zwembad waar u heerlijk kunt genieten van het water. In de bibliotheek vindt u onder andere Nederlandse boeken. Voor volwassenen zijn er ook activiteiten: brooddeegfiguurtjes maken en kerstballen of glas graveren. Rond het grote speelterrein kunt u jeu de boules spelen, tennissen, paard- en ponyrijden, boogschieten, volleyballen, basketballen, badmintonnen en darten.

Naturistencamping Domaine Naturiste de Chaudeau in de Dordogne

Tijdens een kampeervakantie op camping Domaine Naturiste de Chaudeau geniet u van de purperen Périgord. Bezoek de wijngaarden van Bergerac en de vele bijzondere stadjes waar u prachtige kastelen vindt en historische monumenten. Het uitgestrekte bos is het ideale decor voor mooie wandelingen in de natuur. De vele meertjes in de omgeving zijn ideaal voor visliefhebbers. Ook qua gastronomie heeft de Dordogne veel te bieden.

Overige information van deze accommodatie

Boek Domaine Naturiste de Chaudeau bij één van onze boekingspartners:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Omschrijving Laagseizoen Middenseizoen Peak season Stay
Aantal plaatsen € 13,- € 17,- € 26,- Per nacht
Extra persoon € 3,10 € 4,10 € 6,10 Per dag
Huisdier € 1,45 € 1,95 € 2,85 Per dag
Mobile Home 2 personen € 240,- € 330,- € 495,- Per week
Mobilhome 4 personen € 290,- € 485,- € 580,- Per week
Chalet 4/6 personen € 335,- € 455,- € 670,- Per week
  • Kampeerplaatsen op basis van 2 personen met voertuig en tent of caravan
Domaine Naturiste de Chaudeau
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Dordogne Montpon-Ménestérol

Saint Géraud de Corps, 24700 Montpon-Ménestérol

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe