Algemene gegevens

Staanplaatsen: 40
Huuraccommodaties: 40
Kampeerterrein: 3,5 ha

Camping Kerscolper

Camping Kerscolper in Fouesnant is een rustige camping gelegen tegenover de eilanden van Glénan op 400 meter van het strand in de Finistère in Bretagne. De camping beschikt over een mooi zwembad met peuterbad en veel activiteiten rondom.

Op het bloemrijke kampeerterrein vindt u kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers. De plekken zijn afgebakend door hagen en de sanitairruimte is toegankelijk voor mindervaliden. Ook is het mogelijk om in een van de comfortabele mobilhomes te overnachten. In de zomer is de snackbar geopend en kunt u gebruikmaken van de broodservice voor dagelijks vers brood.

Rondom het zwembad staan ligstoelen om te relaxen. In het hoogseizoen worden aquagymlessen georganiseerd door camping Kerscolper. Voor de kleintjes is er een peuterbadje. Verder vindt u op de camping een speeltuin, trampoline, klimmuur en basketbalterrein. Andere gasten ontmoet u op de jeu de boulesbaan, bij de tafeltennistafel of in de recreatieruimte.

Rustige camping Kerscolper in Bretagne

Camping Kerscolper ligt in een uitzonderlijk mooie omgeving in de Finistère. De kustlijn van 17 kilometer met maar liefst 14 stranden is een lust voor het oog. Bezoek ook de eilanden van Glénan die tegenover de camping liggen. De middeleeuwse stad Quimper ligt aan de oevers van de rivier de Odet. Een prachtige stad met oude straatjes, typische Bretonse huizen en een indrukwekkende kathedraal. Een aanrader!

We hebben een aantal opties voor Flower Camping Kerscolper voor je op een rijtje gezet:

Flower Camping Kerscolper

Frankrijk Bretagne Finistère Fouesnant

Hent kerscolper, 29170 Fouesnant

+33 (0)2 98 56 09 48
begin april - begin november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.