Algemene gegevens

Staanplaatsen: 70
Huuraccommodaties: 12
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 630 m

Camping JP Vacances in Le Tholy

Camping JP Vacances in Le Tholy is een rustige camping op een bloemrijk en groen kampeerterrein met panoramisch uitzicht op de bergen in de Vogezen in de Lorraine. De camping is het gehele jaar geopend en beschikt over een mooi zwembad.

De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. De plekken zijn afgebakend voor optimale privacy en beschikken over een parkeerplaats voor uw auto. Het merendeel van de plaatsen ligt op terrassen met uitzicht op de bergen. Voor gezinnen met kinderen zijn er speciale voorzieningen zoals een babybad en een aankleedtafel. Naast traditioneel kamperen kunt u ook mooie chalets huren die van alle gemakken zijn voorzien. In de zomermaanden is de bar en de pizzeria open en kunt u gebruikmaken van de broodservice.

Kom ontspannen op camping JP Vacances en geniet van het verwarmde zwembad en de sauna. Op de tennisbaan kunt u gratis tennissen. Ook is er een fitnessruimte. Voor kinderen is er een speeltuin, tafeltennis en een kegelbaan. Verder kunt u badmintonnen, jeu de boules spelen en is er elke woensdag een ritje te maken in een huifkar met paard.

Rustige camping JP Vacances in de Vogezen

Op 300 meter van camping JP Vacances kunt u paardrijden en ook zijn er vismogelijkheden. Op 10 minuten van Le Tholy kunt u skiën en sneeuwwandelingen maken in de bergen. Ook zijn de Vogezen zeer geschikt om te mountainbiken, fietsen en te wandelen. Tijdens de zomer worden er leuke festivals georganiseerd waaronder een grote vuurwerkshow op 14 juli en 15 augustus op het meer vlakbij de camping.

Camping JP Vacances

Frankrijk Lorraine Vogezen Le Tholy

15 chemin de l’Etang de Noirrupt
88530 Le Tholy

+33 (0)3 29 61 81 27
Engels, Frans
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.