Algemene gegevens

Staanplaatsen: 219
Huuraccommodaties: 86
Kampeerterrein: 9 ha

Camping La Chênaie

Camping la Chênaie in Pornic is een familiecamping niet ver van de oceaan en de stranden gelegen op een terrein van 9 hectare in de Loire-Atlantique in de Pays-de-la-Loire. Kinderen zullen de mini-boerderij op de camping fantastisch vinden. De kampeerplaatsen op La Chênaie zijn ruim en ideaal om uw tent, caravan of camper op te plaatsen. Daarnaast beschikt de camping ook over stacaravans, tentbungalows en chalets voor een luxe vakantie. In het restaurant kunt u ’s middags en ’s avonds heerlijk eten of maaltijden afhalen. Naast het zwembad bevindt zich een bar waar u kunt kiezen tussen lekkere drankjes of een ijsje. Camping la Chênaie heeft twee overdekte en verwarmde zwembaden. Terwijl u geniet van een drankje op het terras, vermaken de kinderen zich op de 40 meter lange waterglijbaan. Daarnaast zijn er activiteiten voor iedereen. Voor kinderen is er een trampoline en een speeltuin. Ook is er tafeltennis, tafelvoetbal en een multisportterrein voor het hele gezin. Bijkomen kan in het beautycenter.

Camping La Chênaie in de Loire-Atlantique

Op een paar minuten van camping la Chênaie kunt u vissen en schelpdieren vangen zoals mosselen, oesters en garnalen. Zeevissen kan ook, u huurt dan gewoon een boot in het dorpje Pornic. Sportliefhebbers trekken de zee op met een kajak of een zeilboot. De Loire-Atlantique staat bekend om haar zout: Guérande. Een bezoekje waard en neem dan ook een zoutpotje mee naar huis. Proef ook de galettes Saint Michel in het stadje Saint Michel Chef Chef.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €19,00 €29,00 €45,00 per dag
Extra persoon €6 €6 €8 per dag
Kind 3-7 jaar €0,00 €6 €6 per dag
Huisdier €5 €5 €5 per dag
Mobile home 4 personen €79 €143 €209 per dag
Mobile home 6 personen €75 €134 €195 per dag
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.

Yelloh! Village La Chênaie

Frankrijk Pays de la Loire Loire-Atlantique Pornic

36 rue du Pâtisseau
44210 Pornic

+33 (0)2 40 82 07 31
Engels, Frans
eind april - half september

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.