Algemene gegevens

Staanplaatsen: 72
Huuraccommodaties: 24

Camping Lac de la Tricherie

Camping Lac de la Tricherie in Mesnard-la-Barotière is een natuurcamping in de Vendée op enkele kilometers van het Grand Parc du Puy de Fou in de Pays-de-la-Loire. Rond de camping vindt u bossen en een meer, de ideale plaats voor een vakantie met familie te midden van de natuur.

De kampeerplaatsen van Camping Lac de la Tricherie liggen half in de schaduw en half in de zon. De plekken zijn ruim en de bomen bieden verkoelende schaduw. U kunt meerdere auto’s parkeren op uw parkeerplek. Ook zijn er plaatsen voor campers. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een van de houten chalets of comfortabele mobilhomes. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Op 1 kilometer van de camping vindt u een supermarkt. Er is een restaurant met bar aanwezig op het kampeerterrein zelf.

Er zijn tal van activiteiten op Camping Lac de la Tricherie. Zo is er een 18-hole minigolfbaan en een manege. Kinderen vermaken zich uitstekend op de trampoline, in het springkasteel of in de speeltuin. Ook is er een leuk avonturenpark met uitdagende speel- en klimtoestellen in de bomen. Verder kan men hier boogschieten en tafeltennissen. In het meer kan gezwommen worden.

Camping Lac de la Tricherie in de Vendée

Op het meer bij Camping Lac de la Tricherie is er ook van alles te beleven. Huur een waterfiets, kano of kajak en maak mooie tochten op het water. De camping is maar op 15 kilometer gelegen van het attractiepark Puy de Fou, een leuke dag met het hele gezin gegarandeerd. De omgeving is ook uitermate geschikt om te mountainbiken, de prachtige kastelen en abdijen te bezoeken en vogels te spotten in La Cité des Oiseaux.

Camping Lac de la Tricherie

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Mesnard-la-Barotière

85500 Mesnard-la-Barotière

+33 (0)2 51 66 04 31
Engels, Frans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.