Algemene gegevens

Staanplaatsen: 76
Huuraccommodaties: 6

Camping Le Grand Fay

Camping Le Grand Fay in Saint-Père-en-Retz is een gezellige camping aan de Atlantische kust in de Loire-Atlantique in de Pays-de-la-Loire en beschikt over een verwarmd zwembad met peuterbad. De kampeerplaatsen zijn vlak en begroeid met gras. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. De meeste plaatsen zijn ook schaduwrijk en enkele zijn zonder bomen voor iedereen die geniet van volop zon. De paden zijn verhard. Naast traditioneel kamperen, kunt u ook overnachten in een van de huuracommodaties met terras en tuinmeubilair. De mobilhomes zijn van alle gemakken voorzien en u kunt zonder problemen uw auto parkeren naast uw accommodatie. Op de camping vindt u een snackbar met heerlijke ijsjes en afhaalmaaltijden en een bakkerij. In de wasserette staat een wasmachine en een droger voor de dagelijkse was. Op camping Le Grand Fay vindt u een verwarmd zwembad dat geopend is van 10 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds. Kinderen genieten van de waterglijbaan. Tevens is er een speeltuin met leuke speeltoestellen en andere uitdagende klimtoestellen. Op de jeu de boulesbaan kunt u andere campinggasten ontmoeten voor een leuke potje jeu de boules. De camping organiseert geregeld gezellige activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen zoals een disco, karaoke of sportieve wedstrijden.

Gezellige camping Le Grand Fay in de Loire-Atlantique

Tijdens uw vakantie in Frankrijk op camping Le Grand Fay kunt u Pornic bezoeken en de mooie haven. Ook is de wilde kust aan de Atlantische zee prachtig om te zien. In Saint-Brévin kunt u heerlijk zwemmen en verschillende watersporten beoefenen zoals zeilen, duiken en surfen. Huur een fiets of mountainbike en maak mooie fietstochten langs het kanaal van Martinière of wandel in de geweldige natuur van de Pays-de-la-Loire.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €9,95 €14,50 €21,90 per nacht
Extra persoon €3,80 €4,80 €5,50 per dag
Kind 2 t/m 7 jaar €2,50 €3,50 €4,50 per dag
Huisdier €1,40 €1,80 €2 per dag
Cottage 4 personen €220 €449 €609 per week
Cottage 6 personen €250 €520 €679 per dag
  • Kampeerplaats o.b.v. 2 personen met voertuig en tent.

Camping Le Grand Fay

Frankrijk Pays de la Loire Loire-Atlantique Saint-Père-en-Retz

Rue du Grand Fay
44320 Saint Père en Retz

+33 (0)2 40 21 72 89
Engels, Frans
begin maart - eind oktober

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.