Algemene gegevens

Staanplaatsen: 199
Huuraccommodaties: 13

Camping Le Lagon Bleu

Camping Le Lagon Bleu in Notre Dame de Monts is een groene familiecamping in een gastvrije omgeving gelegen aan de rand van het bos in de Vendée in de Pays-de-la-Loire. Het verwarmde zwembad biedt volop waterplezier voor groot en klein. De kampeerplaatsen zijn afgebakend en liggen verscholen in de schaduw of in de zon. Wat u het fijnste vindt. Er is speciaal sanitair voor baby’s en gehandicapten. Geen zin om te kijken tijdens uw vakantie? Camping Le Lagon Bleu beschikt over een snackbar waar u patat, pizza en andere lekkernijen kunt kopen. Ook is er een bakkerij voor vers brood in de ochtend. Er is van alles te doen op de camping. Een potje tafeltennis of doe eens mee aan een toernooi op de jeu de boulesbaan. Leer boogschieten op de camping en speel leuke waterspelletjes. Kinderen vermaken zich met de videogames en het tafelvoetbal. Kom even bij van alle drukte in het verwarmde zwembad. Zo bent u ’s avonds weer vol energie om deel te nemen aan de leuke avondanimatie.

Kamperen in de Vendée

Ontdek de diverse landschappen op Ile d’Yeu: prachtige rotsen en mooie zandstranden bij de duinen. Camping Le Lagon Bleu ligt aan de rand van een bos waar u vele fietspaden vindt. Huur meteen een fiets op de camping en verken de omgeving. Strandliefhebbers vinden op 1200 meter van de camping een mooi strand met water. Watersporten als surfen, kitesurfen en duiken vindt u ook in de omgeving.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Lagon Bleu voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Lagon Bleu

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Notre Dame de Monts

39 route Fief Haut, 85690 Notre Dame de Monts

+33 (0)2 51 58 85 29
Engels, Frans, Spaans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.