Algemene gegevens

Staanplaatsen: 47
Huuraccommodaties: 17
Kampeerterrein: 2,5 ha

Camping Le Picouty

Camping Le Picouty in Payrac is een kleine camping in het hart van de Lot en de Dordogne in de mooie Midi-Pyrénées met groot zwembad en tal van activiteiten.

De kampeerplaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting en een wateraansluiting in de buurt. Er kunnen maximaal zes personen verblijven per kampeerplek. Daarnaast zijn de plekken afgebakend voor optimale privacy. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden en beschikt ook over een afvoeraansluiting voor chemische toiletten. Naast traditioneel kamperen, kunt u ook iets luxer overnachten in een van de huuraccommodaties. De mobilhomes liggen verspreid over het groene kampeerterrein van 2,5 hectare en zijn van alle gemakken voorzien. In de snackbar kunt u ‘s ochtends terecht voor vers brood en Franse croissants. Tevens zijn er afhaalmaaltijden te bestellen en kunt u een lekker ijsje eten.

Een vakantie op camping Le Picouty betekent lekker ontspannen en genieten van de prachtige omgeving. Er is een groot zwembad met peuterbadje voor de allerkleinsten. U kunt zelfs duiklessen nemen in het zwembad. Verder vindt u hier een jeu de boulesbaan, een recreatieruimte en kan er naar hartenlust worden getennist op de tennisbaan. Hiervoor dient u wel te reserveren. Gedurende het hoogseizoen kunnen kinderen meedoen aan leuke workshops in de ochtend en worden er vijfmaal per week gezellige activiteiten georganiseerd voor groot en klein.

Kleine camping Le Picouty in de Lot

Ook in de buurt van camping Le Picouty is er vanalles te beleven. Als u van paardrijden houdt: er bevindt zich in de buurt een manege om mooie tochten te paard te maken in de natuur. De rivier de Dordogne nodigt u uit om te vissen, te kanoën en te kajakken. Ook leent de Midi-Pyrénées zich uitstekend voor een dagje mountainbiken, klimmen of speleologie. In de buurt van de camping zijn er tal van bezienswaardigheden waaronder Le Rocher des Aigles, het dierenpark in Gramat, La Forêt des Singes en de grotten van Lacave.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Picouty voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Picouty

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Payrac

46350 Payrac

+33 (0)5 65 37 78 97
Engels, Frans
half april - begin oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.