Alle foto's

Camping l’Eden

Camping l’Eden in La Baule is een groene camping op 2,5 kilometer van de stranden aan de Atlantische kust in de Loire-Atlantique in de Pays-de-la-Loire. Deze familiecamping beschikt over een zwemparadijs en veel animatie.

De kampeerplaatsen liggen in een bloemrijk en bebost park van 5 hectare. De plekken zijn ruim en liggen in de schaduw of in de zon en zijn afgebakend door hagen en struiken voor voldoende privacy. Elke plek is voorzien van een elektriciteitsaansluiting en een waterpunt vindt u in de nabijheid. Naast traditioneel kamperen kunt u op deze camping ook verblijven in comfortabele mobilhomes met 1, 2 of 3 slaapkamers voor groepen tot en met 6 personen. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien en volledig ingericht. Bij de bar of de snackbar kunt u een drankje drinken of een lekker hapje eten.

Camping l’Eden is de ideale camping voor gezinnen, vriendengroepen of heerlijk met z’n tweetjes. Lekker ontspannen in het zwemparadijs met verwarmd zwembad. De kleintjes vermaken zich in het peuterbadje en de grote waterglijbaan is de trekpleister voor alle kinderen. Er is een speeltuin en een miniclub waar kinderen uren kunnen spelen. Tijdens het hoogseizoen worden er gezellige avonden georganiseerd. Ook is er tal van animatie. Visliefhebbers gooien een hengel uit in het privémeer van de camping. Ga ook de dieren voeren in de kinderboerderij.

Groene camping l’Eden in de Loire-Atlantique

Camping l’Eden ligt in La Baule, een van de mooiste baaien van Europa. Bezoek de zoutvelden op het schiereiland Guérande. Ook de kleine vestingen die het zuiden van Bretagne karakteriseren zijn leuk om te bezoeken. Neem de boot en maak een tocht op het water tot aan de eilanden van de Golf van Morbihan. Nantes of Saint-Nazaire zijn ideale bestemmingen voor een onvergetelijke dag met het hele gezin.

Overige information van deze accommodatie

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Omschrijving Laagseizoen Middenseizoen Peak season Stay
Aantal plaatsen € 18,- € 26,- € 32,- Per nacht
Extra persoon € 4,- € 5,- € 7,50 Per dag
Extra persoon 1-7 jaar € 3,- € 3,50 € 4,50 Per dag
Huisdieren € 2,- € 2,- € 3,- Per dag
Mobile home 2 personen € 196,- € 385,- € 609,- Per week
Mobile home 4 personen € 266,- € 511,- € 609,- Per week
  • Kampeerplaats: o.b.v. 2 personen met voertuig en caravan of tent.
Camping l’Eden
Frankrijk Pays de la Loire Loire-Atlantique La Baule

13/15 Route de Ker Rivaud, 44500 La Baule

Engels, Frans
maart - half november

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe