Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 99
Huuraccommodaties: 61
Oppervlakte: 8 ha

Camping Les Hautes Coutures

Camping Les Hautes Coutures in Bénouville is een familiecamping met zwembad in Normandië tussen de Côte du Nâcre, vol historie natuur, en Côte Fleurie, prachtige badplaatsen en toerisme. De camping is de ideale bestemming voor met de hele familie. In de nabije omgeving liggen de beroemde D-Day-landingsstranden en talloze bezienswaardigheden zoals het Mémorial museum in Caen en de Mont-Saint-Michel. U kunt genieten van het zwembadcomplex met voor de kinderen een peuterbad en speeltoestellen in de speeltuin. De camping beschikt over aantrekkelijke kampeerplaatsen met en zonder schaduw. Er is op camping Les Hautes Coutures mogelijkheid tot het huren van stacaravans. Bij de camping zit een restaurant waar u prima kunt eten of een drankje kunt bestellen.

D-Day Landingsstranden en Mont-Saint-Michel

Voor de actieve vakantieganger zijn er in de omgeving van de camping kilometers lange wandelpaden, fietsroutes en voldoende bezienswaardigheden. U kunt verschillende dagtripjes maken naar bijvoorbeeld Rouen, Honfleur, Le Havre en de landingsstranden. Voor de ontspanning neemt u een duik in het zwembad of kiest u uit een van de stranden in de buurt van Camping Les Hautes Coutures.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €24,00 €35,00 €45,00 per dag
Extra persoon €6 €6 €8 per dag
Kinderen tot 7 jaar €0,00 €7 €7 per dag
Hond €5 €5 €5 per dag
Cottage 4 personen €53 €85 €135 per week
Cottage 6 personen €75 €119 €169 per week
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met tent of caravan.
Camping Les Hautes Coutures
Normandië Calvados Bénouville

Avenue de la Côte de Nacre
14970 Bénouville

+33 (0)2 31 44 73 08
Engels, Frans, Spaans
begin april - eind oktober

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.