Camping Les Hautes Coutures is een leuke camping met zwembad in Normandië tussen de Côte du Nâcre en Côte Fleurie vlak bij de D-Day landingsstranden .

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 99
Huuraccommodaties: 61
Kampeerterrein: 8 ha

Camping Les Hautes Coutures

Camping Les Hautes Coutures in Bénouville is een familiecamping met zwembad in Normandië tussen de Côte du Nâcre, vol historie natuur, en Côte Fleurie, prachtige badplaatsen en toerisme. De camping is de ideale bestemming voor met de hele familie. In de nabije omgeving liggen de beroemde D-Day-landingsstranden en talloze bezienswaardigheden zoals het Mémorial museum in Caen en de Mont-Saint-Michel. U kunt genieten van het zwembadcomplex met voor de kinderen een peuterbad en speeltoestellen in de speeltuin. De camping beschikt over aantrekkelijke kampeerplaatsen met en zonder schaduw. Er is op camping Les Hautes Coutures mogelijkheid tot het huren van stacaravans. Bij de camping zit een restaurant waar u prima kunt eten of een drankje kunt bestellen.

D-Day Landingsstranden en Mont-Saint-Michel

Voor de actieve vakantieganger zijn er in de omgeving van de camping kilometers lange wandelpaden, fietsroutes en voldoende bezienswaardigheden. U kunt verschillende dagtripjes maken naar bijvoorbeeld Rouen, Honfleur, Le Havre en de landingsstranden. Voor de ontspanning neemt u een duik in het zwembad of kiest u uit een van de stranden in de buurt van Camping Les Hautes Coutures.

We hebben de beste opties voor Camping Les Hautes Coutures voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Hautes Coutures

Frankrijk Normandië Calvados Bénouville

Avenue de la Côte de Nacre, 14970 Bénouville

0033 (0)2 31 44 73 08
Engels, Frans, Spaans
april - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.