Camping Les Petits Camarguais is een 5-sterren camping in het zuiden van Frankrijk op een paar minuten van de Middellandse Zee in Languedoc-Rousillon.

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 331

Camping Les Petits Camarguais

Camping Les Petits Camarguais is een luxe 5-sterren familiecamping in het zuiden van Frankrijk op een paar minuten van de Middellandse Zee in Languedoc-Rousillon. Het verwarmde waterpark van 600m2 is een plezier voor iedereen. Even tot rust komen en uzelf laten verwennen doet u op camping Les Petits Camarguais. Massage, schoonheidsbehandelingen en wegdromen in de jacuzzi. Helemaal vol energie doet u ’s avonds mee aan de dansvonden, leuke carabaretshows of heerlijke thema-diners. In de zomermaanden is er voor kinderen een aparte Kids Club met workshops, sporttoernooien en gezellig samen bezig zijn. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien en beschikken allen over een terras. Het ideale decor om lange zomeravonden door te brengen met een hapje en een drankje. De vrolijke kleuren van de bungalows geven u een echt vakantiegevoel.

Camping Les Petits Camarguais in Zuid-Frankrijk

In de nabijheid van camping Les Petits Camarguais kunt u sportieve watersporten beoefenen. Ga eens duiken, zeilen of windsurfen. Paardenliefhebbers kunnen lessen volgen op de manege of erop uit trekken in de bossen. Houdt u van fietsen? Huur dan een fiets op de camping en volg de vele fietspaden die u langs de meest betoverende plekjes van Zuid-Frankrijk voeren.

We hebben een aantal opties voor Yelloh! Village Les Petits Camarguais voor je op een rijtje gezet:

Yelloh! Village Les Petits Camarguais

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Le Grau-du-Roi

Route de l’Espiguette Mas de Salonique, 30240 Le-Grau-du-Roi

 

+31 (0)4 66 51 16 16
Engels, Frans
Is dit jouw camping? Neem dan contact met ons op.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.