Algemene gegevens

Staanplaatsen: 120
Huuraccommodaties: 40
Kampeerterrein: 2,5 ha

Camping Les Romarins

Camping Les Romarins in Grau d’Agde is een gezinscamping gelegen tegenover een vissershaven en op 900 meter van de zee in de Hérault in de Languedoc-Roussillon. Met een mooi zwembad en leuke activiteiten gedurende de zomer. De ruime kampeerplaatsen zijn voorzien van elektriciteitsaansluiting mocht u deze nodig hebben. Voor campers is er een servicepunt. Er zijn twee sanitairblokken. Voor maximaal comfort huurt u een van de huuraccommodaties. De accommodaties zijn geschikt voor groepen tot en met 6 personen. Bij de bar vindt u gratis WiFi. Het zwembad op camping Les Romarins is verwarmd en rondom staan ligstoelen. In de ochtend worden er in de maanden juli en augustus verschillende activiteiten georganiseerd voor kinderen. Voor jongeren zijn er leuke sportieve toernooien zoals volleybal, tafeltennis en basketbal. Drie tot vier keer per week vinden er dansavonden, karaoke en muziekavonden plaats.

Gezinscamping Les Romarins in de Hérault

Het strand van Grau d’Agde is op 15 minuten lopen vanaf camping Les Romarins. Aan de oevers van de Hérault kunt u vissen op verschillende soorten vis. In de buurt van de camping liggen mooie fietsroutes die u langs Cap d’Agde en Grau d’Agde voeren. Fietsen kunt u huren bij de receptie. Verder kunt u in de Hérault ook quadrijden, kitesurfen, paintball spelen en nog veel meer.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €11,60 €29,60 €33,60 per dag
Extra Persoon €4,40 €6,75 €8 per dag
Kinderen 6 t/m 9 jaar €2,25 €5 €5,90 per dag
Hond €2,10 €3,20 €3,30 per dag
Studio 1/2 personen €34 €80 €105 per dag
Stacaravan 4/6 personen €57 €97 €121 per dag
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent, caravan of camper.

Camping Les Romarins

Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Grau d'Agde

6 route du Grau
34300 Le Grau d’Adge

Camping geschikt voor gehandicapten

+33 (0)4 67 94 18 59
Duits, Engels, Frans, Nederlands
eind maart - begin oktober

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.