Algemene gegevens

Staanplaatsen: 52
Huuraccommodaties: 46
Kampeerterrein: 8 ha

Camping L’Evasion

Camping L’Evasion in Puy-l’Evêque is een familiecamping in de Lot tussen de wijngaarden vlakbij de Périgord in de Midi-Pyrénées. De camping beschikt over een geweldig waterpark met vele activiteiten. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Ontwaak met het geluid van zingende vogels en geniet van de zon op uw kampeerplek. Of houdt u juist van schaduw? De vele eikenbomen bieden volop verkoeling. Naast traditioneel kamperen zijn er ook chalets en mobilhomes te huur op de campings. Terug naar de natuur gaat u in een ingerichte tent, maar dan wel op een glamping-manier. Er is een gemeenschappelijke barbecueplaats, een wasserette met wasdroger en wasmachine, een campingwinkel en een restaurant. Vervelen is een woord dat ze niet kennen op camping L’Evasion. De gehele dag worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen, jongeren en volwassenen. Er is een speeltuin voor kinderen, sportieve toernooien zoals tennis, volleybal en basketbal en Olympische Spelen. Ook in het zwembaden worden geregeld spelletjes georganiseerd. Het waterpark is verwarmd en er is een wildwaterbaan, een waterval en een peuterbadje voor de kleintjes.

Familiecamping L’Evasion in de Lot

Camping L’Evasion ligt in het pittoreske plaatsje Puy-l’Evêque vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over het water. Er zijn tal van bezienswaardigheden in de Lot. Bezoek de grot van Lacave en ontdek een wonderlijke wereld. Houdt u van dieren? Het dierenpark Forêt des Singes (apen) en Rocher des Aigles (vogels) zijn dan zeker aanraders. Ook nodigt deze regio u uit om wandelingen te maken in de prachtige natuur.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €23,00 €23,00 €30,00 per dag
Extra persoon €10 €10 €10 per dag
Kinderen tot 10 jaar €8 €8 €8 per dag
Lodge 2/5 personen €480 €580 €610 per week
Stacaravan 4 personen €250 €400 €750 per week
Chalet 5 personen €340 €465 €760 per week
Mobile home 8 personen €400 €620 €950 per week
  • Kampeerplaatsen o.b.v. 1 persoon met voertuig en tent, caravan of camper.

Camping L’Evasion

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Puy l'Evêque

Martignac
46700 Puy-l’Evêque

+33 (0)5 65 30 80 09
Engels, Frans, Spaans
begin april - eind oktober

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.