Little Carpe Diem

Welkom op camping Little Carpe Diem in Les Mées, een kleinschalige natuurcamping op het platteland van het departement Alpes-de-Haute-Provence. De kleine camping ligt aan de voet van de Lubéron en dicht bij de Verdon. Op de rustige camping geniet je, te midden van een olijfgaard, in de schaduw van groene eiken, van rust, ruimte en natuur.

Knusse camping in Alpes-de-Haute-Provence

De knusse camping bevindt zich tussen Les Mées (11 km) en het dorpje Oraison (4 km), een ideaal uitgangspunt om de mooie streek te verkennen. De eigenaren verwelkomen je graag op hun kleine camping met 40 plaatsen, prachtig geïntegreerd op 1,5 hectare land, op de helling van een heuvel. 31 natuurplaatsen, waaronder één die is aangepast voor mensen met beperkte mobiliteit, 5 prestigeplaatsen met privé sanitair en 4 huurtenten: comfort koepeltent, een safaritent van 24m² en twee safaritenten van 32 m² met privé sanitair.

Natuurlijke luxe op Little Carpe Diem

Om je een 100% campingvakantie en optimale landschappelijke integratie te garanderen, is er gekozen om weinig huuraccommodaties aan te bieden en het sanitair te integreren. Logeren bij Little Carpe Diem – Les Olivettes betekent een bijzondere kampeerervaring hebben. Voor ieder zijn visie op luxe is de onze synoniem voor: van uitzonderlijke aard. Olijfbomen vol geschiedenis, groene eiken, valleien, allemaal onder een heldere blauwe lucht, verlicht door de Provençaalse zon.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Little Carpe Diem voor je op een rijtje gezet:

40

4

1.5 ha

400 m

Little Carpe Diem
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Alpes-de-Haute-Provence Les Mées

Les Pourcelles, 04190 Les Mées

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Blurred map of Europe