Algemene gegevens

Staanplaatsen: 200
Huuraccommodaties: 14
Kampeerterrein: 20 ha
Hoogte: 650 m

Camping Domaine Chasteuil-Provence

Camping Domaine Chasteuil-Provence in Castellane is een familiecamping gelegen aan de ingang van de Gorges du Verdon, op 650 meter hoogte, op een terrein van 200 hectare in de Alpes-de-Haute-Provence. Het panoramische uitzicht van de camping Domaine Chasteuil-Provence is prachtig en iets waar men keer op keer van blijft genieten. Het is al sinds 1959 dat deze prachtige natuurcamping door dezelfde familie gerund wordt. De camping ligt in een schaduwrijk dal en de nachten zijn koel, een welkome verfrissing na de zonovergoten warme dagen. De eigenaars helpen u graag op weg als u een activiteit wilt ondernemen buiten de camping. Om de honger te stillen is er een restaurant met afhaalmaaltijden, bar en campingwinkel. Op de gemeenschappelijke BBQ-plaats kan men ook iets lekkers bereiden. Ter plaatse is een zwembad met peuterbad en een speeltuin.

Kamperen in de Alpes-de-Haute-Provence

Camping Domaine Chasteuil is prachtig gelegen in de bergen aan de voet van de Gordes du Verdon. Deze prachtige plek nodigt uit om te wandelen en te genieten van het magische uitzicht. Men kan er rustig rondwandelen en fietsen maar men kan ook actievere dingen ondernemen zoals paragliden, bergbeklimmen en allerlei watersporten op de rivier de Verdon.

We hebben een aantal opties voor Domaine Chasteuil-Provence voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €14 €22 €28 per nacht
Extra persoon €4,20 €5,70 €6,40 per dag
Extra persoon tot 6 jaar €2,50 €2,80 per dag
Huisdieren per dag
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent of caravan.

Domaine Chasteuil-Provence

Frankrijk Provence Alpes-de-Haute-Provence Castellane

Route des Gorges du Verdon, 04120 Castellane

0033 (0)4 92 83 61 21
Duits, Engels, Frans, Nederlands
mei - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.