Camping Roca d'Amour in Padirac is een gezinscamping bij de Dordogne-vallei in de Lot te midden van de natuur in de Midi-Pyrénées met twee zwembaden.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 80

Camping Roca d’Amour

Camping Roca d’Amour in Padirac is een gezinscamping gelegen bij de Dordogne-vallei in de Lot te midden van de natuur in de Midi-Pyrénées. De camping is opgedeeld in twee terreinen en beschikt ook over twee zwemparadijzen.

De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en geschikt voor campers, tenten en caravans. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in een van de huuraccommodaties. Zo zijn er mobilhomes, chalets en ingerichte tenten. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Op de camping vindt u een restaurant, een bar en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ook is er een wasserette met droger en wasmachine aanwezig.

Op camping Roca d’Amour vindt u twee zwembaden. Er is een verwarmd waterparadijs met een zwembad en twee waterglijbanen. Daarnaast is er nog een tweede zwembad met peuterbad en maar liefst zes waterglijbaantjes. Tijdens de zomermaanden is er op de camping een miniclub voor kinderen van 4 tot 7 jaar en eentje voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Voor de tieners is er een aparte club die driemaal per week samenkomt. Word ’s ochtends wakker met aquagym in het water of doe mee aan een sportief toernooi. Wekelijks zijn er drie grote avonden met gezelligheid en spektakel op de camping. Verder vindt u hier tafeltennistafels, een speeltuin, een jeu de boulesbaan en een minigolfterrein voor het hele gezin.

Gezinscamping Roca d’Amour in de Lot

In de Lot vindt u de mooiste dorpjes van Frankrijk in een straal van tien kilometer rondom camping Roca d’Amour. Bezoek bijvoorbeeld Rocamadour, Carennac, Loubressac, Autoire en de watervallen. Het natuurpark Régional des Causses du Quercy of Le Gouffre de Padirac, op 900 meter van de camping, zijn prachtige natuurgebieden die u verwelkomen om te wandelen en mooie tochten door de natuur te maken. Geniet ook van de gastronomie die de Midi-Pyrénées u te bieden heeft en breng een bezoekje aan een van de vele wijngaarden met als klap op de vuurpijl natuurlijk een heerlijke wijnproeverij na afloop.

We hebben een aantal opties voor Camping Capfun Roca d'Amour voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16,00 €19,00 €27,00 per nacht
Mobilhome 4 personen €168,00 €497,00 €791,00 per week

Camping Capfun Roca d’Amour

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Padirac

Lieu dit Mathieu, 46500 PADIRAC

+33 (0)5 65 33 65 54
Engels, Frans
begin april - begin september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.