Alle foto's

Safaritent op Camping Moulin des Jarasses

Ben je op zoek naar een rustige familievakantie in Midden-Frankrijk? Camping Moulin des Jarasses is gelegen in het prachtige landschap van de Creuse gelegen in de Limousinstreek. Een schoon en ongeschonden stukje Frankrijk met veel bos, meertjes en omgeven door pittoreske dorpjes. Een rustige omgeving waar je uren ongestoord kan wandelen of fietsen. De camping heeft alle faciliteiten die je nodig heeft om een fijne en onbezorgde vakantie te kunnen vieren.

Aanschuiven bij de immer gezellige table d’hôte, rivierkreeftjes vangen in het beekje, op pad met boswachter Rob of relaxen bij het zwembad. Bienvenue chez Moulin des Jarasses, waar onbekenden vrienden worden, kinderen hun gang gaan en de dagen ongemerkt zoet voorbijglijden. Velen hebben inmiddels kennisgemaakt met de fijne, relaxte sfeer bij camping Moulin des Jarasses. De luxe safaritenten, de familiedouches, het bos, het beekje waarin je heerlijk met je blote voeten kunt waden, lange zomeravonden aan de table d’hôte: ze zijn goed voor ontelbare warme zomerherinneringen.

Als ouders van drie jonge kinderen weten wij, Judith en Andries, als geen ander wat er nodig is om vaders en moeders een relaxte vakantie te bezorgen. Dus vind je op de camping diverse leuke speelhoekjes, op vrijwel ieder veld een trampoline met een speeltoestel, een dierenweide en skelters, steps en fietsjes. En uiteraard de twee heerlijk verwarmde (omheinde) zwembaden met zonneterras.

Ook onze gasten bedenken elk jaar weer spontaan de leukste evenementen. Voetbaltoernooien, zeepglijbaan-competities, waterkanon schieten, spooktocht, bonte avond, musical, modeshow, oud-Hollandse spelletjes: ze kwamen allemaal al eens voorbij.

Diverse Leuke stadjes in de omgeving, denk aan Auzances met een kinderboerderij, of Montlucon met een historiche centrum. Aubusson heeft fantastische restaurants en staat bekend (UNESCO) om haar tapijten. Clermont Ferrand een super gezellige studentenstad, heerlijk om te winkelen. Puy Dome, wolvenpark, Franse ‘’kneutigere” dierentuin, elektrische velorail, waterplezier in diverse meertjes, bomenklimparken en leuke concertjes bij ’t zwemmeertje La Naute

Leuk als we je mogen verwelkomen. Samen met ons team zullen we er alles aan doen om je een onvergetelijke tijd te bezorgen!

Leuk! Bij aankomst ontvang je een digitale map met leuke tips en informatie over de omgeving.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Vodatent Moulin des Jarasses voor je op een rij gezet:

Vodatent Moulin des Jarasses
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Creuse Le Compas

Moulin des Jarasses 1, 23700 Le Compas

Frans, Nederlands
juni - half september

Contactformulier

Blurred map of Europe