Algemene gegevens

Staanplaatsen: 40
Huuraccommodaties: 45
Kampeerterrein: 10 ha
Hoogte: 355 m

Camping Les Ramières

Camping Les Ramières in Sahune is een familiecamping in het hart van de Drôme tussen de olijfbomen en de lavendelvelden in de Rhône-Alpes. Er is genoeg animatie en activiteiten op de camping dat u zich geen moment zult vervelen. De kampeerplaatsen op les Ramières liggen op het grote kampeerterrein en zijn gebouwd op terrassen zodat u een geweldig uitzicht geniet. De plaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers en afgebakend voor voldoende privacy. Naast traditioneel kamperen zijn er op de camping ook chalets, mobilhomes en ingerichte tenten te huur. Er is een restaurant, bar en een campingwinkel. In de zomer kunt u dagelijks ontbijten met vers brood en Franse croissants. Camping les Ramières beschikt over een mooi omheind zwemcomplex. Voor de kleintjes is er een peuterbadje aanwezig. Rondom het zwembad staan ligstoelen en parasols. In de rivier kan ook gezwommen worden en er is een directe toegang vanaf de camping. In de zomer geniet u van mosselen met frietjes elke vrijdag met aansluitend een dansavond met DJ. Verder vindt u hier een Kids Club, sportterrein, jeu de boulesbaan en een speeltuin met springkussen.

Familiecamping Les Ramières in de Drôme

Er zijn tal van Provencaalse markten te bezoeken in de buurt van camping les Ramières. Op woensdag de markt in Orange en op zondag een in Nyons bijvoorbeeld. Bezoek het oude centrum van Vaison-la-Romaine. Nyons is bekend vanwege de olijven en de lokale gerechten. Het kasteel in Grignan is bewonderenswaardig. Met het hele gezin kunt u de krokodillenfarm van Pierrelatte bezoeken.

Yelloh! Village – Les Ramières

Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Sahune

26510 Sahune

+33 (0)4 75 27 40 45
Engels, Frans
half april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.