Yelloh! Village Les Tournels

Yelloh! Village Les Tournels bij Ramatuelle ligt midden in een eeuwenoud pijnboombos op een heuvel en biedt een adembenemend uitzicht op de Golf van Saint-Tropez. Ontspanningsmogelijkheden genoeg op de familiecamping in ZUid-Frankrijk, in het verwarmde zwemparadijs van ruim 4000 m² met lagune, ludiek peuterbad en glijbanen, of in de SPA “Entre Vigne et Mer”, met gezondheidsbaden, een relaxzwembad en een fitnessruimte. Daarnaast kunt u uw campingvakantie aan de Côte d’Azur larderen met de talrijke activiteiten en animaties voor jong en oud. Voor een onvergetelijke vakantie hoeft u niet verder te zoeken dan camping Les Tournels. U zit er midden tussen de wijngaarden, vlak bij het Provençaalse dorpje Ramatuelle en op slechts 1,5 kilometer van het beroemde strand van Pampelonne!

Kinderen en tieners

Naar uw kinderen heeft u geen omkijken op Camping Les Tournels. In de gratis kinderclubs kunnen ze zich onder begeleiding uitleven met allerlei activiteiten zoals knutselen, tekenen en sporten. Een succesrecept voor een onvergetelijke vakantie en nieuwe ontdekkingen! Ontdek het verwarmde zwemparadijs van Yelloh! Village Les Tournels! In de lagune, op de glijbanen, in de bubbelbaden of het pierenbad: er is genoeg te beleven voor jong en oud. De camping is ideaal gelegen, op slechts 1,5 km van het mooie strand van Pampelonne.

Vakantie Zuid-Frankrijk aan zee

Neem uw verblijf in vakantiedorp Les Tournels te baat om uitstapjes naar de Côte d’Azur en het binnenland van de Provence te maken. Het is onmogelijk om niet te vallen voor de charmes van deze mediterrane regio tussen de ‘Gorges du Verdon’ en het strand.

Overige information van deze accommodatie

Yelloh! Village Les Tournels
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Var Ramatuelle

Route de Camarat, 83350 Ramatuelle

Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe