Prijzen en beschikbaarheid

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 1100
Huuraccommodaties: 450
Kampeerterrein: 22 ha

Camping Saint-Aygulf Plage

Camping Saint-Aygulf Plage is een prachtige camping gelegen aan zee in de regio Provence-Alpes-Côte-d’Azur. Deze camping is de ideale kampeerbestemming voor gezinnen met (jonge) kinderen en strandliefhebbers. De camping is groot en heeft zo’n 1100 kampeerplaatsen en 450 huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. De huuraccommodaties variëren van mobile-home tot chalet. Deze accommodaties zijn goed onderhouden en eigentijds ingericht. Een fijne plek voor vakantiegangers die wat meer van luxe houden. In het hoogseizoen is er animatie voor de kinderen en er worden leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Vakantie in de Provence

Op camping Saint-Aygulf Plage is genoeg te beleven. De camping ligt in een prachtige omgeving, dichtbij het strand. Ideaal voor strandliefhebbers en actieve vakantiegangers. U kunt namelijk verschillende watersporten beoefenen op het strand en in de zee. Daarnaast is de omgeving prachtig om mooie wandelingen of fietstochten te maken. Terug van een lange dag weg en geen zin meer om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant van de camping voor een lekkere maaltijd of snack. Er is ook de mogelijkheid om maaltijden af te halen en deze bij uw eigen kampeerplek op te eten. Geniet van een fantastische vakantie op camping Saint-Aygulf Plage.

We hebben de beste opties voor Camping Saint-Aygulf Plage voor je op een rijtje gezet:

Camping Saint-Aygulf Plage

Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Var Fréjus

270 Boulevard Salvarelli, 83370 Fréjus

0033 (0)4 94 17 62 49
Duits, Engels, Nederlands
april - half oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.