Campings op Île de Ré

Île de Ré is een prachtig eiland voor de westkust van Frankrijk in de Golf van Biskaje. Geniet van pittoreske dorpjes, mooie zandstranden en unieke natuur. Het is een populaire kampeerbestemming en je kunt er heerlijk wandelen, fietsen en watersporten beoefenen. Bekijk hier 7 campings op Île de Ré.

1. Camping Les Baleines ★★★

Fijne familiecamping op 150 meter het strand en op loopafstand van de vuurtoren van het eiland. Voor vermaak is er een volleybalveld, speeltuin en animatieprogramma. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij de snackbar. Camping Les Baleines heeft kampeerplaatsen, safaritenten, blokhutten en stacaravans te huur.

Bekijk Camping Les Baleines

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

2. Campiotel Des Dunes ★★★★

Leuke gezinsamping tussen het pittoreske dorpje Ars-en-Ré en de prachtige stranden van La Conche. Het is mogelijk om coco sweets, kampeerplaatsen, lodge-tenten en stacaravans te huren. Campiotel Des Dunes beschikt over een zwembad, speeltuin, je de boulesbaan, tafeltennistafel, restaurant en animatie in het midden- en hoogseizoen.

Bekijk Campiotel Des Dunes

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

3. Camping Les Varennes ★★★★

Leuke familiecamping op 300 meter van het strand en 800 meter van het dorpje Le Bois-Plage-en-Ré. Camping Les Varennes heeft een overdekt zwembad, buitenbad, voetbalveld, jeu de boulesbaan, speeltuin, kidsclub en kleine supermarkt. Je kunt er kampeerplaatsen en stacaravans huren.

Bekijk Camping Les Varennes

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

4. Camping Huttopia Côte Sauvage ★★

Rustige strandcamping gelegen in een ongerepte omgeving aan zee. Installeer de tent, caravan of camper op een van de kampeerplaatsen. Daarnaast zijn er ook safaritenten te huur. Op Camping Huttopia Côte Sauvage kun je een speeltuin, jeu de boulesbaan, tafeltennistafel, kruidenierswinkel en snackbar vinden. In juli en augustus kun je genieten van live muziek, voorstellingen en nog vele andere verassingen.

Bekijk Camping Huttopia Côte Sauvage

5. Camping de l’Océan ★★★★★

Gezinscamping op het eiland Ré op 50 meter van het strand. Naast traditioneel kamperen, is het ook prima vertoeven in de comfortabele huuraccommodaties, zoals Tiny Houses, stacaravans en lodgetenten. Geniet van het zwembad met peuterbad, tennisbaan, sportveld, restaurant en campingwinkel. Voor kinderen heeft Camping l’ Océan een speeltuin met leuke speeltoestellen en een miniclub tijdens het hoogseizoen.

Bekijk Camping de l’Océan

Prijzen en beschikbaarheid: Allcamps, ACSI Eurocampings, Lux-Camp & MyCamping.com

6. Sandaya Les Amis de la Plage ★★★★

Grote familiecamping direct gelegen aan zee. Sandaya Les Amis de la Plage heeft een zwembad, speeltuin, beachvolleybaveld en restaurant. In het hoogseizoen worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen en er worden yogalessen gegeven. Er zijn kampeerplaatsen, safaritenten en stacaravans te huur.

Bekijk Camping Sandaya Amis de la Plage

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, Suncamp, ACSI Eurocampings & MyCamping.com

7. Camping La Tour Des Prises ★★★★

Middelgrote familiecamping nabij de mooie stranden van La Couarde-sur-Mer. Naast kampeerplaatsen zijn er ook stacaravans en coco sweet tenten te huur. Camping La Tour Des Prises beschikt over een heerlijk zwembad met kleuterbad en er zijn diverse speeltuinen, waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast is er een fijne supermarkt voor dagelijkse boodschappen en er worden leuke activiteiten georganiseerd.

Bekijk Camping La Tour Des Prises

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Lees ook: