Campings in de Elzas, Vogezen en Jura

De Elzas, Vogezen en de Jura zijn geliefde bestemmingen bij natuurliefhebbers. Ontdek 6 mooie campings in de Elzas, Jura en Vogezen.

Meer inspiratie? Bekijk hier een overzicht van alle blogs

Camping met visvijver in de Elzas

Rustige camping in de Elzas, op een kwartiertje lopen van het dorpje Harskirchen. Hier vind je een aantal restaurantjes waar je een hapje kunt eten. Op Camping Coeur d’Alsace zelf vind je een visvijver en snackbar.

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Camping aan een rivier in de Jura

Camping les Pêcheurs ligt op 50 meter van de rivier de Ain, in het hart van de Jura. De camping is rustig gelegen en de rivier biedt vele mogelijkheden, zoals vissen, kajakken en kanoën.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping, Suncamp & MyCamping.com

Camping met twee vijvers in de Vogezen

Gelegen in het hart van het bos van de Vogezen, op 7 km van Gérardmer, biedt Camping La Sténiole een oase van rust en gezelligheid. De camping heeft twee vijvers, waarvan één bestemd voor rubberbootjes en de ander om te vissen.

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Kleine camping in de Jura

Verblijf je graag op een kleine camping? Dan is Camping de l’Ile in de Jura een uitstekende keuze. De camping ligt aan een rivier met klein kiezelstrand en aan de overkant ligt een mooi fietspad.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

Gemoedelijke camping in de Jura

Domaine Du Bugnon is een sfeervolle camping gelegen aan de rand van een groot bos, vlak bij de Zwitserse grens. De camping beschikt over een gezellig restaurant, waar je kunt genieten van plaatselijke gerechten.

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

Camping aan de Ain-rivier

Camping De Boÿse is een middelgrote camping met zwembad aan de rivier Ain in de Jura. De camping ligt aan de rand van het stadje Champagnole en wordt omgeven door prachtige natuur met watervallen en wandelroutes.

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

Lees ook: