Boerderijcampings in Frankrijk

Kamperen tussen de akkers en wakker worden tussen de dieren? Dat kan op een fijne boerencamping in Frankrijk. Bekijk hier 5 leuke boerencampings.

Bekijk hier alle boerencampings

1. Domaine de la Paille Basse ★★★★★

Camping tussen Périgord en Quercy, in het hart van een natuurlijke oase van groen in de Lot. Bij Domaine de la Paille Basse verwelkomen drie gerestaureerde boerderijen je om je vele diensten aan te bieden: een bar, restaurant met streekproducten, afhaalmaaltijden en meer.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Campings.com, ANWB Camping, Vacanceselect, Allcamps, Lux-Camp, ACSI Eurocampings, Booking.com of Boek Direct

2. RCN La Ferme du Latois ★★★★

Familiecamping op een voormalig boerenterrein in Coëx, langs de westkust van Frankrijk. RCN La Ferme du Latois biedt de charme van het Franse platteland, terwijl de zee en stranden op slechts een kwartiertje rijden liggen.

Bekijk de camping

3. Camping Ferme Pédagogique De Prunay ★★★★

Rustige boerderijcamping met een zwembad en visvijver, gelegen op het platteland in het Loiredal van Midden-Frankrijk. Op Camping Ferme Pédagogique De Prunay kun je kleine boerderijdieren voeren, hutten bouwen en de dag afsluiten met een gezellig kampvuur.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Campings.com, ANWB Camping, ACSI Eurocampings of Boek Direct

4. La Ferme De Penquelen

Fijne boerencamping gelegen bij het stadje Scaër in de Finistère, Bretagne. Op de biologische melkveeboerderij van La Ferme De Penquelen zijn diverse boerderijdieren aanwezig. Je kunt een ritje maken op een ezel en er worden Crêpe middagen georganiseerd.

Bekijk de camping

5. Camping La Ferme De Clareau ★★★

Gezellige boerderijcamping gelegen tussen de groene heuvels van de Drôme Provençale. Camping La Ferme De Clareau heeft een zwembad met prachtig uitzicht en voor actievelingen zijn er allerlei fiets- en wandelroutes in de buurt.

Bekijk de camping

Prijzen en beschikbaarheid: Direct Boeken

Lees ook: