Campings in Ille-et-Vilaine (Bretagne)

Ille-et-Vilaine is een mooi departement in de regio Bretagne, in het noordwesten van Frankrijk. Het gebied kenmerkt zich door heerlijke stranden, gezellige badplaatsjes, historische steden en prachtige natuur. Ontdek hier 5 mooie campings in de Ille-et-Vilaine.

Alle campings in Ille-et-Vilaine

1. Camping Les Peupliers ★★★

Rustige middelgrote camping gelegen op het domein van een zestiende-eeuwse boerderij. Camping Les Peupliers verhuurt staanplaatsen die geschikt zijn voor tenten, campers en caravans. Je kunt daarnaast ook een gîte, chalet of Canadese tent huren. Er is een fijn buitenzwembad, jeu-de-boulesbaan, speeltuin, visvijver en tafeltennistafel aanwezig. Bij het restaurantje kun je een lekker hapje eten.

Bekijk Camping Les Peupliers

Prijzen en beschikbaarheid: ACSI Eurocampings & MyCamping.com

2. Camping l’Ile Verte ★★★★

Leuke gezinscamping op 400 meter van de zee, tussen St. Malo en de Mont Saint Michel. Camping l’Ile Verte beschikt over een overdekt zwembad, buitenzwembad, peuterbad speeltuin, jeu de boulesbaan en snackbar. In het hoogseizoen worden er ook allerlei activiteiten georganiseerd zoals muziekavonden, sportwedstrijden en bingo’s. Je kunt er kampeerplaatsen, stacaravans, bungalowtenten en lodgetenten huren.

Bekijk Camping l’Ile Verte

Prijzen en beschikbaarheid: MyCamping.com

3. Camping Le Balcon de la Baie ★★★

Rustige camping op 14 km van de Mont-Saint-Michel. De kampeerplaatsen zijn ruim en er is de mogelijkheid tot het huren van stacaravans. Camping Le Balcon de la Baie beschikt over een zwembad met peuterbad, speeltuin, volleybalveld en tafeltennis. In de zomermaanden kunt u verschillende gerechten bestellen, zoals pizza en mosselen bestellen.

Bekijk Camping Le Balcon de la Baie

4. Camping La Touesse ★★★

Familiecamping op loopafstand van de zee. Het zwemparadijs biedt plezier voor jong en oud. Verder heeft Camping La Touesse een speeltuin, wellness, kidsclub, restaurant en een mogelijkheid om te ponyrijden. Je kunt er kampeerplaatsen en stacaravans huren.

Bekijk Camping La Touesse

Prijzen en beschikbaarheid: ANWB Camping & MyCamping.com

5. Domaine des Ormes ★★★★★

Complete familiecamping op een uitgestrekt landgoed met een kasteel uit de 16e eeuw. Huur een kampeerplaats of verblijf in een lodgetent, boomhut, chalet, appartement of stacaravan. Domaine des Ormes heeft een groot zwemparadijs met binnen en buitenbaden, tennisbaan, kabelbaan, boogschietbaan, gamehal, restaurant, sportvelden en uitgebreide animatie.

Bekijk Domaine des Ormes

Prijzen en beschikbaarheid: Allcamps, Suncamp, Roan, Vacanceselect & MyCamping.com

Lees ook: